Herkeste olacağını belirtmedim zaten. "Riski var" dedim.Hocam, annem bundan 16 sene önce lazerle gözlüklerinden kurtuldu. Ben 20 yaşına geldim, annemin gözleri hala gayet düzgün görüyor.
Herkeste olacağını belirtmedim zaten. "Riski var" dedim.Hocam, annem bundan 16 sene önce lazerle gözlüklerinden kurtuldu. Ben 20 yaşına geldim, annemin gözleri hala gayet düzgün görüyor.
Göz sağlığı pilotluktaki en zor konulardan birisi. Senin de göz numaraların biraz yüksek. Eğer bu kadar istiyor ve bu kadar endişelerin varsa yapacağın en iyi iş en kısa zamanda havacılık sağlığı bölümü olan bir hastaneye gidip bir göz muayenesi olmaktır. Oradaki hekime durumunu anlatırsan seni en iyi muayene edecek ve en net bilgiyi söyleyecek tek kişi o. Bu sayede içindeki endişeyi sonlandırmış olursun.
Bilmeden yorum yapmayın, iki gözün numarasının toplamı 2'yi geçmeyecek.Askeri okullarda göz derece sınırı 2.5 civarı bir şey.
Atıldığın okula tazminat ödemek? Kendiniz çıkarsanız ödersiniz. Askeriyede sadece pilot yetişmiyor, masa başında da çalışabilirsiniz.Göz derecen belirtilen sınırı geçerse okuldan atılıyorsun, ve tazminat ödemek zorundasın diye biliyorum.
Söz konusu Annem'in göz derecesi hocam. Biraz daha hoş benzetmeler yapar mısınız? 40 derece olayı 3-5 sene önceydi. Nereden bulayım onun kağıdını?@377660 hocam ayakkabı mı alıyorsunuz 40 ne? Ölçüm kağıdını atmadığınız sürece inanmam, inamamam.![]()
Ortadaki durum normal olsaydı ben de daha hoş benzetme yapardım. 40 diyorsunuz hocam. 5-6 olan zaten 20 metreyi göremiyorum. 40 derece 10 santimetreyi göremez o zaman.Biraz daha hoş benzetmeler yapar mısınız?
Bizde inanamamıştık hocam. Lens ile az görüyordu zaten. Bir anda 40 dereceye çıktı, sonra direkt ameliyata gönderdiler. Yalan söyleyecek halim yokOrtadaki durum normal olsaydı ben de daha hoş benzetme yapardım. 40 diyorsunuz hocam. 5-6 olan zaten 20 metreyi göremiyorum. 40 derece 10 santimetreyi göremez o zaman.![]()
Eğer İstanbul anadolu yakasındaysan Hisar Hospital ve Çamlıca Medicana'yı önerebilirim. Biraz daha ilgililerdir.Bu akşam için randevu aldım, bakalım ne olacak.
Atıldığın okula tazminat ödemek? Kendiniz çıkarsanız ödersiniz.
Eğer İstanbul Anadolu yakasındaysan Hisar Hospital ve Çamlıca Medicana'yı önerebilirim. Biraz daha ilgililerdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.