Aynen, öyle @AB7SS mail şeklinde atman gerekiyor.Discord veya Steam üzerinden BETA formları alınmamaktadır. Fakat katılabilirsiniz.
Aynen, öyle @AB7SS mail şeklinde atman gerekiyor.Discord veya Steam üzerinden BETA formları alınmamaktadır. Fakat katılabilirsiniz.
PiluX v1.3 BETA sürümü hazır!
BETA programına katılan tüm kullanıcılar bu gece saat 23:00 civarlarında benden mail alabilirler. v1.3 sürümü BETA olarak yayınlanacaktır ve eğer hiçbir sorun algılanmaz ise stabil sürüm olarak yayınlanacaktır.
@24099 , kendi isteğimiz üzerine bir konu açıp bir cevap dahi gelmemesi üzerine genel görünüme açılarak kilitlenmesi mümkün müdür acaba? Bu konudan ayrı olarak geliştirdiğimiz yazılımda nelerin yeni olduğunu forumdaki takipçilere paylaşmak istiyorum.
Alımlar başlayınca, @181272 duyuracak.Saat 23:00 oldu hatta geçti.BETA programına katılabilir miyim?
Alımlar başlayınca, @181272 duyuracak.
v1.3'ün BETA sürümü yayınlanacak. Eğer onaylanmaz ise stabil sürüm olarak paylaşılmayacak anlamında söyledim.Sürümü bekliyorum. Ayrıca V1.3 onaylanmaz ise V1.4'ü nasıl yapacaksınız? İlk önce V1.3'ün bitmesi gerekmiyor mu?
v1.3'ün BETA sürümü yayınlanacak. Eğer onaylanmaz ise stabil sürüm olarak paylaşılmayacak anlamında söyledim.![]()
Linux'de özel bir uzantı yok. Fakat yazılım kuran paketlerin uzantıları var.Uygulama başlatıcı uzantısı .exe mi .app mi yoksa özel bir uzantısı var mı?
Bu konu güncellenmeye devam edilecektir. Technopat üyeleri takip etmeye devam edebilirler.Ekleme: Forumu bıraktım. Sadece bu konuya devam edeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.