Çok güzel
Virtualbox'da ciddi anlamda kullanacağım ilk işletim sistemi 

Virtualbox yazılımında kurar iken "Linux" ve "Ubuntu" olarak seçin. Ayrıca sürücü diskini bu işletim sistemine takarsanız kurulum yapabilir ve performansı büyük bir ölçüde iyileştirebilirsiniz.Çok güzelVirtualbox'da ciddi anlamda kullanacağım ilk işletim sistemi
![]()
Logoda da ufak bir Ubuntu simgesi var zatenVirtualbox yazılımında kurar iken "Linux" ve "Ubuntu" olarak seçin. Ayrıca sürücü diskini bu işletim sistemine takarsanız kurulum yapabilir ve performansı büyük bir ölçüde iyileştirebilirsiniz.![]()
Ama korkmayın. Ubuntu'nun ağırlığına sebep olan hiçbir şeyi bırakmadık. O kadar silip süpürdük ki fazla abartıp farkında olmadan bir ara yanlışlıkla codec'leri bile işletim sisteminden sildik. Ve hiçbir video'yu açamadıkLogoda da ufak bir Ubuntu simgesi var zaten![]()
Ubuntu ve Debian birleşimi gibi olmuşAma korkmayın. Ubuntu'nun ağırlığına sebep olan hiçbir şeyi bırakmadık. O kadar silip süpürdük ki fazla abartıp farkında olmadan bir ara yanlışlıkla codec'leri bile işletim sisteminden sildik. Ve hiçbir video'yu açamadıkBu hata v1.1 sürümünde düzeltildi.
Bu konu güncellenmeye devam edilecektir. Technopat üyeleri takip etmeye devam edebilirler.
Geç olmasın güç olsun en kısa sürede bekliyoruzPiluX v1.3'ün geciktiğinin farkınındayım. Fakat son anda tespit ettiğim hatalardan dolayı gecikti. Bu konuda tüm BETA katılımcılarından özür dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.