Pizzacıda işe girdim

183206

Megapat
Makaleler
1
Yarın AVM'deki Pasaport pizzada işe başlıyorum. İşçi aranıyor yazısını görünce gidip konuştum. 3-5 dakika ayakta sohbet ettik ve işe alındım. :D Normalde başka yerlere başvuru yapmak için AVM'ye gitmiştim ama yazıyı görünce bir konuşayım dedim ve iyi ki konuşmuşum. Kibar ve naziklerdi. Öğrenci olmamı sorun etmediler, en çok ona şaşırdım. Yardımcı bile oldular, istersen okulun açılınca hafta sonları gelirsin dediler. 8 saat çalışma + 1 saat mola totalde 9 saat. 12-9 arası. Asgari ücret + dükkanda yemek. Direkt olarak hamur açtırmıyorlarmış, pizza süsleyeceksin dediler. Sevkiyat gelince sevkiyat çekecekmişim. Sadece ben değil tabii, 1 gün ben çektiysem diğer gün diğer personel şeklinde anlaşırsınız aranızda dedi. Öyle iş arayan, bu kategoriyi takip eden birisi olarak paylaşayım dedim. Artık çoğu yer ayrıntılı sağlık belgesi istiyor, akciğer filmi falan. Burası istemiyormuş, hiç uğraşmayacağım o kadar ayrıntılı şeylerle. Şansıma tek sahip olduğum maaş kartını kullanıyorlarmış, onu da çıkartmakla uğraşmayacağım.

Yarın AVM'deki pasaport pizzada işe başlıyorum. İşçi aranıyor yazısını görünce gidip konuştum. 3-5 dakika ayakta sohbet ettik ve işe alındım. :D normalde başka yerlere başvuru yapmak için AVM'ye gitmiştim ama yazıyı görünce bir konuşayım dedim ve iyi ki konuşmuşum. Kibar ve naziklerdi. Öğrenci olmamı sorun etmediler, en çok ona şaşırdım. Yardımcı bile oldular, istersen okulun açılınca hafta sonları gelirsin dediler. 8 saat çalışma + 1 saat mola Total'de 9 saat. 12-9 arası. Asgari ücret + dükkanda yemek. Direkt olarak hamur açtırmıyorlarmış, pizza süsleyeceksin dediler. Sevkiyat gelince sevkiyat çekecekmişim. Sadece ben değil tabii, 1 gün ben çektiysem diğer gün diğer personel şeklinde anlaşırsınız aranızda dedi. Öyle iş arayan, bu kategoriyi takip eden birisi olarak paylaşayım dedim. Artık çoğu yer ayrıntılı sağlık belgesi istiyor, akciğer filmi falan. Burası istemiyormuş, hiç uğraşmayacağım o kadar ayrıntılı şeylerle. Şansıma tek sahip olduğum maaş kartını kullanıyorlarmış, onu da çıkartmakla uğraşmayacağım.

Yaş kaç?

Yarın AVM'deki Pasaport pizzada işe başlıyorum. İşçi aranıyor yazısını görünce gidip konuştum. 3-5 dakika ayakta sohbet ettik ve işe alındım. :D Normalde başka yerlere başvuru yapmak için AVM'ye gitmiştim ama yazıyı görünce bir konuşayım dedim ve iyi ki konuşmuşum. Kibar ve naziklerdi. Öğrenci olmamı sorun etmediler, en çok ona şaşırdım. Yardımcı bile oldular, istersen okulun açılınca hafta sonları gelirsin dediler. 8 saat çalışma + 1 saat mola totalde 9 saat. 12-9 arası. Asgari ücret + dükkanda yemek. Direkt olarak hamur açtırmıyorlarmış, pizza süsleyeceksin dediler. Sevkiyat gelince sevkiyat çekecekmişim. Sadece ben değil tabii, 1 gün ben çektiysem diğer gün diğer personel şeklinde anlaşırsınız aranızda dedi. Öyle iş arayan, bu kategoriyi takip eden birisi olarak paylaşayım dedim. Artık çoğu yer ayrıntılı sağlık belgesi istiyor, akciğer filmi falan. Burası istemiyormuş, hiç uğraşmayacağım o kadar ayrıntılı şeylerle. Şansıma tek sahip olduğum maaş kartını kullanıyorlarmış, onu da çıkartmakla uğraşmayacağım.
Çok güzel pizzaları oluyor o yerin. Daha önce deneyimlemiştim. Şansınız bol olsun hocam.

Yarın AVM'deki Pasaport pizzada işe başlıyorum. İşçi aranıyor yazısını görünce gidip konuştum. 3-5 dakika ayakta sohbet ettik ve işe alındım. :D Normalde başka yerlere başvuru yapmak için AVM'ye gitmiştim ama yazıyı görünce bir konuşayım dedim ve iyi ki konuşmuşum. Kibar ve naziklerdi. Öğrenci olmamı sorun etmediler, en çok ona şaşırdım. Yardımcı bile oldular, istersen okulun açılınca hafta sonları gelirsin dediler. 8 saat çalışma + 1 saat mola totalde 9 saat. 12-9 arası. Asgari ücret + dükkanda yemek. Direkt olarak hamur açtırmıyorlarmış, pizza süsleyeceksin dediler. Sevkiyat gelince sevkiyat çekecekmişim. Sadece ben değil tabii, 1 gün ben çektiysem diğer gün diğer personel şeklinde anlaşırsınız aranızda dedi. Öyle iş arayan, bu kategoriyi takip eden birisi olarak paylaşayım dedim. Belki pizzacıda çalışmış olanlarla sohbet ederiz veya isteyenlerle diye.
Hayırlı olsun ne diyeyim.

Hocam ayı, tavşan, tilki, tavuk şeklinde robotlar var mı?

21.
Çok güzel pizzaları oluyor o yerin. Daha önce deneyimlemiştim. Şansınız bol olsun hocam.
Ben ilk defa görüyorum. :D Öğlen 1.30 gibi gittim ve kasada hiç müşterisi yoktu. Burgerciler gibi çok yoğun bir yer değildi. Akşam daha yoğun olur tabii ama öyle burgerciler gibi saniye başı sipariş yağan yerlerden değil gibi. Sakin bir yer.

Umarım 5 günde bir 120 dolar çek vermiyorlardır.

O kadar iyi şartlar ve anlayışlı bir işveren var ki insan bir geriliyor.
O kadar iyi şartlar dediğimiz aslında normal olan. Asgari ücret verip 9 saat çalıştırıyor.
Bir de dükkanda artık pizza falan verirler yemeye herhalde. Yol parası yok.
Ama insan buna bile şaşırıyor. Geçen kebapçıya gittim, günde 12 saat dedi. Günlük 350 liraymış. :D Asgari ücret bile yapmıyor ve tam 12 saat. Onun dışında zaten genelde öğrenci olduğumu duyan postayı koyuyor.

Hocam ayı, tavşan, tilki, tavuk şeklinde robotlar var mı?
Valla mizahı anlayamadım. :D

Hayırlı olsun dostum. Ben de üniversite başlayana kadar günü birlik çikolata fabrikasına gideceğim. günde 12 saat 500TL. Harçlıklarım çıksa yeter. :)

21.

Ben ilk defa görüyorum. :D Öğlen 1.30 gibi gittim ve kasada hiç müşterisi yoktu. Burgerciler gibi çok yoğun bir yer değildi. Akşam daha yoğun olur tabii ama öyle burgerciler gibi saniye başı sipariş yağan yerlerden değil gibi. Sakin bir yer.

O kadar iyi şartlar dediğimiz aslında normal olan. Asgari ücret verip 9 saat çalıştırıyor.
Ama insan buna bile şaşırıyor. Geçen kebapçıya gittim, günde 12 saat dedi. Günlük 350 liraymış. :D Asgari ücret bile yapmıyor ve tam 12 saat. Onun dışında zaten genelde öğrenci olduğumu duyan postayı koyuyor.

Valla mizahı anlayamadım. :D
Five Night at Freedy diye bir oyun var hocam pizzacıda geçiyor korku oyunu onun için böyle bir espri yapayım dedim. 😃

21.

Evet işte hocam. Bu devirde insani standartlarda iş bulmak zor olduğundan (hele öğrenci iseniz) insan şaşırıyor. Hayırlısı hocam. Sadece pirate cove'a bakın çok elektrik tüketmeyin. 5 gece sonra görüşürüz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı