Plati.ru'dan Forza Horizon 4 Alınır mı?

Typer31

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2018
Mesajlar
898
Çözümler
2
Arkadaşlar plati.ru'dan FH4 alınır mı? Hesabın elimde yok olması söz konusu mudur? Alanlar varsa yazabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Plati den oyun alırken ömür boyu garanti verenleri tercih et, genelde çalıntı hesap olduğundan şifre her an değişebilir. Ben BF5 almıştım 1 hafta sonra şifre değişti. Satıcıya yazınca yeni hesap verdi 2 aydır sorunsuz kullanıyorum.
 
Plati'den daha önce 3 kere alışveriş yaptım. Bir tanesinde BF1 aldım. Hesap 1 ay bende aldı. (mail değişme olmayandı) Baya sonra mail değişme olandan aldım herşeyi değiştirdim. 2 ay filan kullandım. Sonra bir 2 ay boyunca hiç origine girmedim. Hesap gitmişti :D En son CD key olarak 30₺ ye Pes 2019 almıştım. Mutlu mesut giriyoruz onla.
 
Alınır. Bir kaç adımda direk otomatik olarak oyunu kurabiliyorsunuz. Eğer yapamazsanız veya bir sıkıntı çıkarsa satıcılar çok ilgililer anında geri dönüyorlar mesajlarınıza.
 
Yaklaşık 8-9 kere GTA 5 hesap satın aldık. En eskisi 3 yıllık ve hiç sorun yaşamadık. Satıcı puanlarını dikkate almalısın. Ayrıca garantili ve bilgileri değiştirebileceğini belirten ilanlara bak derim.
 
Ben buradan aldım memnunum. Mağazaya verilen hesabı Xbox'a kendi hesabınızı açıyorsunuz. Bir nevi ticari aile paylaşımı gibi. Daha detaylı sorularınız varsa cevaplarım.
Tam anlamadım. Xbox hesabı olarak mı geliyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı