Platonik Aşk

Bilmiyorum çok büyük bir sorumluluk

O kadar aşık olmak için birlikte mutluluklar ve üzüntüler yaşamış olmak gerekir diye düşünüyorum

Estetik yok

Belki huyu kötüdür. Parayı seven ve gösterişi seven biridir. Yani ben böyle birini bir saniye yanımda tutmam. İkide bir mücevher, altın, kolye, en az 10k lık çanta falan isteyen biriyle işin olur mu senin? Yani durumu maddi olarak sıkıntın yokmuş gibi düşün. O zaman daha hızlı vazgeçiyosun.
O başka bir konu ama bence böyle bir konu için daha çok erken bir tanışsam belki de tanıştıktan sonra hiç sevmeyeceğim
O zaman boş ver.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında başıma gelmiş bir durumdur ama birkaç sene (ben de o kadar sürdü) sonra unutup normale dönüyorsun. Hatta bu günlerini hatırlayıp, utanıp gülebiliyorsun da. "Ben böyle miydim? 😁" diye. İnsanoğlu ulaşılmaza hayranlık ve istek duyar fakat zamanla bu isteklerinin köreldiğini fark eder. Aslında hoşlandığın karakterin bütün eserlerini, film ve dizilerini izleyip canlandırdığı karaktere muazzam hayranlık duyuyorsun ve hafızanda öyle yer ediniyor, kendisine değil. Kimisine göre de geçici bir hoşlantıdır bu. İçinde kalıp seni daraltacağına dışarıya anlat için ferahlasın. Hem insanlar da ona göre ne yapılmasının gerektiğini tavsiye ediyor.
Siz böyle bi durumu yaşadığınızda kaç yaşındaydınız?

Ben de aşığım.

Dosya Ekleri

• 5dab019ede05837fdd143af3926f7296.jpg
    5dab019ede05837fdd143af3926f7296.jpg
    340,7 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen ne zamandır aşıksın?
2016'dan beri. Bir kozmetik sitesinde fotoğrafını gördüm adı falan yazmıyordu tabi. Bu ne ya dedim gerçek mi bu? Sonra görsellerden arattım adını falan öğrendim adı Miranda Kerr'miş. Hemen arattım tabi hani derler ya Allah özene bözene yaratmış diye işte bu o kadın dedim kendi kendime. Kadının yüzü kusursuz resmen. İlk gördüğüm fotoğrafı duvar kağıdım yaptım. Ama benimki aşktan ziyade hayranlık. Güzelliğine resmen hayran kaldım. Ekşi sözlüğe falan da baktım yanlız değilmişim. İlk gördüğüm fotoğrafı atayım da merakta kalmayın. :)

Dosya Ekleri

• main.original.585x0.jpg
    main.original.585x0.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 133
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı