Platonik Aşk

Sosyal medya hesabı varsa oradan takip et. Gerçek yüzleri az-çok oralarda kendini ele veriyor. Televizyonda baktığın kimse gördüğün kişi değildir. Görmelerini istedikleri kişidir.
Çok paylaşımı yok ama olanlardan hayatı seven arkadaş canlısı biri gibi gözüküyor
Anladığım kadarıyla bi ünlüden hoşlandın. Ben 5 yaşından beri hoşlanıyom. Angelina Jolie ile başladı hala da devam ediyor. Ama bu yıl şunu anladım. Ben hoşlanmıyorum fiziğiyle ilgileniyorum. O yüzden sen de kendine sor hoşlandın mı yoksa cinsel açıdan mı baktın.
Cinsel açıdan olduğunu düşünmüyorum çünkü ayırt edebiliyorum

Anladığım kadarıyla bi ünlüden hoşlandın. Ben 5 yaşından beri hoşlanıyom. Angelina Jolie ile başladı hala da devam ediyor. Ama bu yıl şunu anladım. Ben hoşlanmıyorum fiziğiyle ilgileniyorum. O yüzden sen de kendine sor hoşlandın mı yoksa cinsel açıdan mı baktın.
O değilde 5 yaşında -neredeyse daha okula başlamamışken- nasıl hoşlandın? Ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum.

Bak şimdi şöyle düşün. Cem Yılmaz ve Defne Samyeli dendi ama şu aralar Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya deniyor. Her hafta sevgili değiştiriyor öyle kişiler. Fiziğini beğendiysen bilemem ama hepsi makyaj güzeli. Yani nesini sevdin bilemem. Gülüşü çok güzel beni rahatlatıyo mutlu ediyor içimi ısıtıyor dersen bir şey diyemem ama şunu söyleyeyim bir gün kaza geçirir de ağzı parçalanırsa yine ona şimdiki gözünle bakabilecek misin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı