PlayStation 4 İkinci Rezarvasyon Beklenmeli mi?

  • Konuyu başlatan Joad
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1B
J

Joad

Ziyaretçi
İyi günler herkese. Bilgisayarımın yetersiz kalması nedeniyle bir oyun konsolu almaya karar verdim. Son revizyon olmasını istiyorum. Sizce şu an satılan 500GB stok modeli mi almalıyım, yoksa ikinci revizyonu mu beklemeliyim? İkinci revizyon çıktığında satıp da yeniden alacağım kesin. 1-2 yılı mı bulur, yoksa çıkması muhtemel mi? Yoksa 1TB Xbox One mı almalıyım, hazır yeni revizyon çıkmışken.
 
1 kere hangi konsolu alacağına bağlı. Ps4 alacaksan gerek yok. Çünkü cihazın şu boyutu gayet iyi. Xbox one istiyorsan bekle derim. ama bekle bekle ömür biter. Şuanki 2 cihazında ısınma fln bir problemi yok. Sadece xbox one biraz büyük. (Soğutma daha iyi) Sorun şurada Ps4 alırsanız ileride satabilirsiniz. Ama Xbox one Slim çıkınca kimse fat almaz. Pazarıda çok küçük. Ama siz beklemeyin ve Kendinize şunu sorun: Uncharted-GOW-GrandT.-Last Of Us Ws Halo-Gears Of War-Forza-Dead Rising? Dualshock4 Vs Xbox Gamepad
 
Anlatamadım heralde, benim tek derdim son revizyon olması. Boyutu, görünüşü vs. önemli değil. Eskimiş bir cihazı kullanamıyorum takıntılarım nedeniyle. Sony'nin ikinci revizyon cihazı ne zaman çıkacak diye netleştirebilirim de konuyu. Oyun önemli değil, çünkü geçmişim yok. Xbox One'a kayıyorum çünkü Xbox 360 oyunlarını da oynatıyor son revizyon, Türkiye'de olmaması da sorun değil çünkü yurtdışından bir tanıdık ile gelecek kendisi.
 
Kaynak gösteremem çünkü bu mümkün değil daha duyrulmadı. Xbox ın Slim modeli E3 te bekleniyordu çıkmadı. Seneye kesin çıkacaktır. Haberlere bakarsanız E3 tarihinden eski.
 
Kaynak göstermeniz mümkün, araştırmam üzere PS4'un yeni model numarası bazı yerlerde görülmüş. Bazıları ise ikisinin de Ekim 2015 gibi bir tarihte yenileneceğini söylüyor. Yine de yardımınız için teşekkürler. O zaman şöyle değiştireyim, beklemeli miyim Ekim'i, yeni Xbox One kesin midir o tarih için?

Dipnot - Birisi konu başlığındaki Revizyon kelimesini Rezarvasyon şeklinde değiştirmiştir. Geri düzeltilmesi talebindeyim.
 
1tb sadece boyut onu beklemek çok saçma. Konsol değişmiyor yani küçülmüyor 1tb beklemeyi bir unutun. (Hem Cod AW bundle da 1tb vardı) İleride satmak önemliyse bekleyin. Ben olsam alırım Bir Xbox One Titanfall oynayarak Halo yu beklerim. Sonuçta sadece kasa küçülecek bunun için beklemeye deymez.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı