PlayStation 4 vs Xbox One X

• Konuyu başlatan 607936
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 719

607936

Decapat
Selam yarın bu iki konsoldan birini alacağım, bütçem 6000 Max 6500 PlayStation exlucusive oyunları aklımı çok çeldi, fakat Xbox One X daha iyi bir cihaz çift kollu alacağım, kutulu olması tercihim Ankara'da yaşıyorum. Bilgisayar varsa bu paralara güzel oyun oynatcak 60-100FPS yeter bana bilgisayar da olabilir fakat monitörüm ekipmanim yok. Sizce tercihim ne yönden olmalı?

Selam yarın bu iki konsoldan birini alacağım, bütçem 6000 Max 6500 PlayStation exlucusive oyunları aklımı çok çeldi, fakat Xbox One X daha iyi bir cihaz çift kollu alacağım, kutulu olması tercihim Ankara'da yaşıyorum. Bilgisayar varsa bu paralara güzel oyun oynatcak 60-100FPS yeter bana bilgisayar da olabilir fakat monitörüm ekipmanim yok. Sizce tercihim ne yönden olmalı?

Exlucusive oyunları sıkıntı yapmazsa her türlü One X daha güçlü bir cihaz mantıken alınır.

Bu devirde ikisini de almamanı öneririm ilk başta, iki cihazı da kullandım, exclusive oyunları oynamadıysan 30 fps sıkıntı değil diyorsan PS4, 2K-4K televizyonun varsa One X al. Konuyu neden açtığını da çözemedim açıkçası, karar vermek çok zor değil ikisi arasında.

Bu devirde ikisini de almamanı öneririm ilk başta, iki cihazı da kullandım, exclusive oyunları oynamadıysan 30 FPS sıkıntı değil diyorsan PS4, 2K-4K televizyonun varsa One X al. Konuyu neden açtığını da çözemedim açıkçası, karar vermek çok zor değil ikisi arasında.

Markete gittiğimde bile ne alacağıma karar veremiyorum 😄

Bu devirde ikisini de almamanı öneririm ilk başta, iki cihazı da kullandım, exclusive oyunları oynamadıysan 30 FPS sıkıntı değil diyorsan PS4, 2K-4K televizyonun varsa One X al. Konuyu neden açtığını da çözemedim açıkçası, karar vermek çok zor değil ikisi arasında.

Bu bütçeye başka bir seçeneğim varsa bilmiyorum ikisini de onermemissiniz ama.

Exlucusive oyunları sıkıntı yapmazsa her türlü One X daha güçlü bir cihaz mantıken alınır.
Piyasası nasıl acaba bilginiz varmı?

Xbox one x tabikide.
Teşekkürler

Paranı biriktir Series S al dostum eski nesil konsola o paralar verilmez, talep yüksek diye piyasası şişik konsolların pek bir esprisi yok ikisinin de.

Dostum aralarında 1-2K oynuyor One X'in o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum çift kol alacağım en aşağı 3000-4000 biriktirmem gerek haftalık 150-200TL ile onu biriktirmeye çalışmama değer mi? Okulda yemeden içmeden biriktirmemi hesaba katarak.

Dostum aralarında 1-2K oynuyor One X'in o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum çift kol alacağım en aşağı 3000-4000 biriktirmem gerek haftalık 150-200TL ile onu biriktirmeye çalışmama değer mi? Okulda yemeden içmeden biriktirmemi hesaba katarak.
Benim bileceğim konu değil senin maddi durumun, yeni nesil için değer. kötü değil zaten eski nesil, bir süre sonra indie oyunları spor oyunları hariç hiç bir oyun çıkmayacak. Konudan bağımsız konuşuyorum telefonumu satacağım öğrenciyim filan yazmışsın oyun konsolu bu almasan ölmezsin kendini zorlamanın lüzumu yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı