PlayStation 5 vs Xbox series X

Unreal Engine 5 videosu ile gücü kanıtlandı ve Xbox series X'ten güçlü olacak ve daha Pro'su var.
Bu arada demo yalnızca 1440P ve 30FPS'te çalıştı. Ve RTX açık değildi. Ayrıca iki konsolunda teknik özelliklerine bakınca Xbox'ın daha güçlü olduğu görülüyor.

Xbox'un oyunları çok da iyi değil PS4 dün oyunlarına göre pek de tutan bir oyunu yok PS5 ile bu başarısını devam ettiriceğine eminim.

Adamlara bak ahahah. Sanki babalarının şirketleriymiş gibi birbirlerine karşı savunup "Ağlama! Hayır sen ağlama!" diyorlar.

Yazık sizlere.

1- Bu tür sitelerde genelde doğru doğum tarihi girilmiyor...Senin benden küçük olduğun ne malum?
2-Vergilerin azalcağına dair kaç adet kaynak göstereyim.
3-Xbox'ın 3 konsolu var ama PS5'

Burada PS5 kendini kanıtladığını söylüyorum daha güçlü olduğunu değil ayrıca 0.3 GHz ve 2 teraflop için Xbox alınmaz Gamepass konusuna gelirsek VPN ile gidin PS Now alın.

14 yaşında olduğunu nereden bileceğim?
Xbox series X'te olan bir oyun Xbox 360'a gelirse FPS faciası yaşanabilir.
0.3 GHz ve 2 teraflop için o kadar exclusive oyunları kaçırmam diğerlerine bir şey bile diyememişsin.
İsterseniz epeyden karşılaştırın tflops değeri dışında her şeyde Xbox daha iyi psden burada fanboyluk yapmayın Xbox gümbür gümbür geliyor he bu arada herkes terbiyesini takınsın lütfen.

O köşenizde ağlayın deyince bir şey olmuyor. Fanboy fanboyu koruyor kolluyor.

PS5’in digital versiyonu daha ucuz olacak. Zaten bu pahalılıkta 50-100$ fiyat farkını verip bluray diskli versiyonu kaç kişi alır. Kutulu oyun devri de geride kalıyor artık.
Xbox’un Tflops değerinin yüksek olmasının hiç bir anlamı yok. Oyun her zaman düşük donanıma göre ayarlanıp çıkar. Sadece Xbox’ta olan oyunlar için tamam ama. Valhalla PS5’te de olacak. Xbox’ın Tflops değerinin mesela böyle ortak oyunlarda yüksek olmasının hiç bir anlamı yok.

PS5'de 4K 30FPS oyun Xbox'da 4K 60FPS olabilir.

Sen iyi misin? Umarım anlama konusunda bir sıkıntın yoktur.
Göster bakalım konsol vergilerinin azalacağına dair kaynakları.
Xbox'ın 3 konsolu var diye PS5 mi alınır? O zaman RTX'in 3 kartı var diye GTX alalım. Bu mudur hocam?

Ülkeni önemsemedikleri için VPN kullanabilirsin PS NOW'da kim bilir kaç ping alacaksın...

"0.3 GHz ve 2 teraflop için o kadar exclusive oyunları kaçırmam diğerlerine bir şey bile diyememişsin."
Hangilerine bir şey diyemedim? Haptic feedback için mi diyorsun? Bilmediğim şey için yorum yapma taraftarı değilim. Aynı şeyleri tekrar eden sensin.

"Xbox series X'te olan bir oyun Xbox 360'a gelirse FPS faciası yaşanabilir." Ciddi ciddi böyle düşünüyorsan bir doktora gözükmeni öneriyorum. Umarım Xbox Series X'te ki oyunların Xbox 360'a geleceğini düşünmüyorsundur. Sizi artık ciddiye almayı düşünmüyoruz.

Batırdın şimdi sıvamaya çalışıyorsun...
Adamlara bak ahahah. Sanki babalarının şirketleriymiş gibi birbirlerine karşı savunup "Ağlama! Hayır sen ağlama!" diyorlar.

Yazık sizlere.
Senden izin almam mı gerekiyor?

Xbox'un oyunları çok da iyi değil PS4 dün oyunlarına göre pek de tutan bir oyunu yok PS5 ile bu başarısını devam ettiriceğine eminim.
Şu tarzda yapılmış yorumları gördükçe mutlu oluyorum.

Son düzenleme:
Bana göre 3 konsolunda (PS, Xbox ve Nintendo) kendine göre avantajları var. Eğer tek oyunculu oyunlar istiyorsan PS5 al. Eğer çok oyunculu oyunları daha fazla seviyorsan Xbox + Game Pass al. Nintendo ise her yaşa uygun oyunlar yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…