PlayStation 5 vs Xbox series X

Son düzenleme:
Vatan bilgisayar dan PlayStation 5 stok yakalamıştım. Tlou 2 ghost of vs bunları 1 hafta içinde oynadım sonrasın da ortada kala kaldım. Kendi kendime ben bu konsolu sırf iki oyun oynamak için mi aldım dedim. Yeni oyun almak istesem 500-600 TL dedim bu iş böyle gitmez 1 haftalık konsolu gittim verdim Xbox series x aldım. Yaptım Xbox game pass ultimateyi de ps de 499 TL olan oyunu ücretsiz oynamanın keyfini yaşıyorum. Tamam PlayStation oyunları güzel ama bende Sakıp Sabancı’nın oğlu veya torunu değilim.

PS oyunlarının fiyatları için konsol almaya gerek var mıydı? Almadanda market fiyatlarına bakabilirdiniz. Fiyatları yüksek katılıyorum. Ama Ghost of Tsuchima ve TLOU P2 dışında daha bir sürü triple A var.

Sizde haklısınız hocam PlayStation nun bu dolar kuru ile ne kadar büyük bir pişmanlık olduğunu geç fark ettim.

Kesinlikle PlayStation 5 PS'ye özel oyunları yeter. Xbox'daki hemen hemen tüm oyunları PC'de de oynayabilirsin ama psdeki bir God of War'ı bir Last of Us'ı PC'de oynayamazsın.

Artık oynayabiliyoruz

Marvel Spider-Man 2'yi oynayabiliyor musun?
O da çıkar. Oyun yapmak çok maliyetli artık, bir tarafta Sony ve Playstation taparlar varken bir tarafta da "niye kar marjların daha düşük" diyen yatırımcılar var. Halka arz edilmiş bir şirket olarak Sony'nin kar açıklaması lazım, evinde PS4/PS5 koyup havasından durulmayanların lafı değil.

Exclusive oyunlarda Xbox'a puan yazdığına phil spencer bile güler
Arayüzde ise PlayStation çok sıkıcı, Xbox daha modern.
Asıl kumandalara yer vermen gerekirdi. DualSense çok modern çok havalı çok tekonolojik ama çok arıza yapıyor. Xbox gamepadler ise çok ergonomik daha basit az arıza yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…