Playstation neden kullanılır?

Donanım olarak PC kadar gelişmiş olmasa da bir kere parayı verdikten sonra 8-10 yıl kafan rahat oluyor. Oyun yapımcıları optimize oyunlar çıkarıyor.+olarak PS kullanımı çok rahat geliyor bana aktif PC'de kullanicisiyim ama konsolu açıp oyun oynamak daha pratik ve rahat geliyor.

Ortalama olarak uncherted 4 bitirecek kadar PS4 parlak kullandım. Abim evlenirken kızın kardeşinde vardı. 26-27 yaşında adam yüzüne bakmıyor konsolun. Amerika'dan kuzeni getirmiş VR falan da var. -ben kullanınca değere bindi orası ayrı konu- satmasını istedim satmadı. Oyun boyunca jet motoru dinledim. Bakımsız senelerdir kullanılan cihaz. Adamakıllı bakım yapılsa yağ gibi olur vs.

Şimdi insanlar oyun bekliyor, alıyor ve oynuyor. CD koleksiyonu falan da yapılıyor acayip hoş şeyler. Ben şimdi 4070 Ti alacağım, arkadaşım da aynı zaman diliminde Viyana'dan 100€ gibi bedava bir paraya PS4 getirecek. Para konusunda sağlam sıkışıcam ama PS4 kaçarsa bir daha gelmez. Benim merak ettiğim abinizden görmeden nasıl PS kullanıcısı oldunuz? Sizi çeken neydi? PS5'i nasıl buluyorsunuz? Oyun fiyatları konsollarda fiyatını hak ediyor mu?

Hocam PS 4 fat kasa kullanıyorum gayet memnunum RDR2'yi jet sesi olmadan kasma donma olmadan bitirdim kısaca öyle söyleyeyim (yatakta uzanarak bitirdim oyunu bilgisayadan farkı bu tam olarak)oyunlar konusuna gelecek olursak PS Plus'e kataloğunda yok yok aylık 70 TL bir şey zaten hem o nu geçtim PS storda ha bire indirim oluyor mesela şu an AC Origins 50TL kısaca gayet güzel ucuz ve kullanışlı al rahatına bak

(Uyarımı yapıyım eğer sıfır almayacaksan deneyerek al ben 5 ilandan 1 tane temiz çıkarıp alabildim git dene öyle al bak çünkü çoğu pskafe çıkması millete kazıklıyolar sonra sahibindende temiz 2.el ps4 diye yayında oyuna gelme oyunlarda donuyomu kasıyomu bi 15 20 dk dene nasıl olsa 100 200 tl lik bişey değil araba gibi düşün dene al hocam )

Son düzenleme:
Ben bilgisayar yerine ps5'i tercih ediyorum. Bundaki en büyük 2 nedenden biri pc'de olmayan bir dünya harika oyun var. Evet pc'ye bazıları geldi ama çoğunluğu hala gelmedi, mesela geçen sene çıkan horizon ve gow muazzam ötesi oyunlar. Bir de ben oyunlara 'zaman öldürme' olarak bakmıyorum. Cs go'daki 2000 saat, benim gözümde 50 saatlik ghost of tsushima'dan iyi değil. Nitelik değil nicelik çok daha önemli yani.

Diğeri ise kullanım rahatlığı. Pc'deki gibi hatalar yok, optimizasyon problemi yok, grafik ayarlarıyla uğraşma yok, her şey önceden iyice ayarlanmış ve basit. Tam da bu yüzden konsol kullanıcıları daha çok oyunun kendisinden bahseder, bilgisayar kullanıcıları ise şu kadar fps alıyorum, şunu yapsam çözünürlük nasıl olur, şurda hata oluyor nasıl çözebilirim gibi konulardan bahseder.

Üçüncü neden de konsolun artık daha hesaplı olması. Ps plus deluxe kütüphanesi muazzam ve kardeşlikle oyunları çok ucuza hatta bedavaya oynayabilirsin.

Sene 2004 ve ben daha bir veledim. Babamla markette gezinirken o efsaneyi gördüm, PS2. Babama bana bunu almasını yoksa ağlayacağımı söyleyerek tehdit ettim. Peder de sağ olsun istediğim çoğu şeyi alır. Memorycard denen olaydan habersiz, orijinal sandığım korsan oyunları yıllarca tek seferde bitirmeye çalıştım xD. Korsan çipini takan adam da, hiç sormuyor "Sende Memory Card var mı?".

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bilgisayar yerine ps5'i tercih ediyorum. Bundaki en büyük 2 nedenden biri pc'de olmayan bir dünya harika oyun var. Evet pc'ye bazıları geldi ama çoğunluğu hala gelmedi, mesela geçen sene çıkan horizon ve gow muazzam ötesi oyunlar. Bir de ben oyunlara 'zaman öldürme' olarak bakmıyorum. Cs go'daki 2000 saat, benim gözümde 50 saatlik ghost of tsushima'dan iyi değil. Nitelik değil nicelik çok daha önemli yani.

Diğeri ise kullanım rahatlığı. Pc'deki gibi hatalar yok, optimizasyon problemi yok, grafik ayarlarıyla uğraşma yok, her şey önceden iyice ayarlanmış ve basit. Tam da bu yüzden konsol kullanıcıları daha çok oyunun kendisinden bahseder, bilgisayar kullanıcıları ise şu kadar fps alıyorum, şunu yapsam çözünürlük nasıl olur, şurda hata oluyor nasıl çözebilirim gibi konulardan bahseder.

Üçüncü neden de konsolun artık daha hesaplı olması. Ps plus deluxe kütüphanesi muazzam ve kardeşlikle oyunları çok ucuza hatta bedavaya oynayabilirsin.
En iyisi sağlam bir PC ve konsolu aynı anda bulundurmak. PC de rezalet çıkış yapan oyunları ve exclusive oyunları konsol üzerinden oynarsın.

Bilgisayarım ve PS5'im var. Bazen hangisinden oynasam diye şaşıyorum. Bilgisayarda Steam ve Epic kütüphanem dolu olduğu için oradan oynayasım geliyor ama PS'de oynarken her zaman daha fazla keyif alıyorum. Üstte bir arkadaş yazmış konsol kültürdür diye. Tamamen katılıyorum. PS oyun zevkimi geliştiren bir platform ve benim için her zaman daha özel. Zaten çoğu oyun PS5'te 60 FPS seçeneği ile çıkıyor. Konsolculardan 14 bin TL civarına PS5 alabiliyorsun gayet F/P. Kaldı ki yeni oyunların fiyatları da PS'de Steam'den 100-200 TL daha ucuz oluyor. PS Plus essenial aylık oyunları ve Deluxe kütüphanesi de var. Kardeşlik yaptığın birisi de var ise oyunlar yarı fiyatına denk geliyor. PS güzel platform ama oyun dışında işlerle de uğraşırım diyorsanız PC alın. Sadece oyun oynayacağım diyorsanız ben her zaman PS5 öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı