PlayStation oyun fiyatlarinın abartılması

PS Plus'ta pek iyi oyun yok ve gayet az sayı olarak. Sony'nin eli gitmez öyle bir şeye.

O konuda Xbox açık ara önde sırf bu yüzden haftalardır PS5 xsx arasında kalıyordum ancak PS5 tercih ettim.
 
Konu PS vs PC vs Xbox'a dondu. Ben amaci ozel oyun olan birinin PS5 alacagini dusunerek ucuza oyun oynamayla ilgili bir yazi yazdim. Bu yollari uygulama imkani olan biri icin bir senaryo uzerinden ornekler de verdim. Hangi oyun aracini alip almamak parayi veren kisiye kalmis. Soyleyeceklerim bu kadar. Keske savundugunuz sey ugruna konu disina cikmasaniz da guzel bir tartisma ortami olsa.
Hocam konunun gayet başarılıydı,dediklerinizin bazı insanlara fikirler vermesini ümit ediyorum iyi günler.
 
O konuda Xbox açık ara önde sırf bu yüzden haftalardır PS5 xsx arasında kalıyordum ancak PS5 tercih ettim.
Ve şey de var Xbox Series X'te 1080p,2K ve 4K seçenekleri var fakat PS5'te sadece 1080p ve 4K var. Bildiğin 2K monitör alanlara haksızlık gibi bir şey. 2 bin ile 4 bin arası fiyatları 2K monitörlerin. Verdiğin paraya değmiyor yani.
 
Peki aynı oyunları PC'ye gamepad takarak oynamak varken, neden bütün bunlarla uğraşalım?
Steam'den 6 liraya Metro almak varken, gülünç rakamlar bunlar :D
Bakın PC'ye gamepad takarım daha iyi dememin sebebini de mesajda açıklamışım. Oyun fiyatlarından dolayı. Ama buna rağmen beni linçlemekle falan suçladınız. Komik. Yazdığınız yazıya veya PS kullananlara herhangi bir hakaret göremiyorum mesajımda.
 
Bakın PC'ye gamepad takarım daha iyi dememin sebebini de mesajda açıklamışım. Oyun fiyatlarından dolayı. Ama buna rağmen beni linçlemekle falan suçladınız. Komik.

Bana mı diyorsunuz hocam ben kimseyi linçlemekle suçlamadım sadece düşünme tarzınızın yanlış olduğunu dile getirdim.
 
Ve şey de var Xbox Series X'te 1080p, 2K ve 4K seçenekleri var fakat PS5'te sadece 1080p ve 4K var. Bildiğin 2K monitör alanlara haksızlık gibi bir şey. 2 bin ile 4 bin arası fiyatları 2K monitörlerin. Verdiğin paraya değmiyor yani.

Şu anlık 1080p monitöre sahibim eğer ileride değiştirme gereği duyarsam direkt 4K geçerim muhtemelen henüz daha almadım ancak dediğinizi düşünmem mantıklı bir adım olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı