PlayStation parasına ne hobi yapılabilir?

Pyke_Tyson

Picopat
Daha fazla  
PlayStation almak istiyordum ancak zaten iyi bir bilgisayarım var. Bunun boş bir harcama olduğunu düşünenler var. Peki sizce gerçekten değmez mi? Oyun alacak param yok bu yüzden PS exclusive oyuunlarına sadece PS Plus'tan erişebilirim. Başka bir uğraş öneren var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Playstation 5'den bahsediyorsak o paraya bir elektro gitar alınır, bir amfi alınır ve gitar çalınabilir mesela.

Bu tarz bir şey mi soruyorsunuz?

PlayStation almak istiyordum ancak zaten iyi bir bilgisayarım var. Bunun boş bir harcama olduğunu düşünenler var. Peki sizce gerçekten değmez mi? Oyun alacak param yok bu yüzden PS exclusive oyuunlarına sadece PS Plus'tan erişebilirim. Başka bir uğraş öneren var mı?

Kalk batuma Gürcistan'a gezmeye git bence.
Ya da çevrende ki illeri gezmeye başla.
Ayrıca konsol oyunun zevki farklı PC farklı.

Size ne kadar hitap eder bilmiyorum ama şahsen ben kendime bir kütüphane oluştururdum evimde. Hem kendimi geliştirirken hem de evimde çok güzel bir görüntüye sebep olur ve motive ederdi şahsen beni.

Size hitap etmiyorsa balık tutmak veya kamp yapmak için araç gereçler alıp arkadaşlarınızla 1-2 günlük kamplara gidebilirsiniz.

İngilizce kursları araştırıp kurs alabilirsiniz.

Yine aynı şekilde kurs alıp yazılım geliştirmeye başlayabilirsiniz.

Bu bütçelere sağlam 3D printer varsa 3D baskı yapabilirsiniz.

Ps5 ile Bilgisayar arasında oyun keyfi anlamında fark gerçekten var, ancak anladığım kadarıyla reşit değilsiniz ve ekonomik özgürlüğünüz yok. O yüzden gönül rahatlığıyla Ps5 tavsiye edemeyeceğim.

Ailenizin gitar'a veya bir müzik enstrümanına neden karşı olabileceğini pek anlayamadım. Amfi ve kulaklık aldığınızda yannızda duran kişi gitarı duymuyor. Üstelik enstrüman çalmayı öğrenmek ufuk genişletir, dünyaya yeni pencere açar. Ne gibi bir problem olabilir bilmiyorum. Çocuğum olduğunda ilk işlerimden birisi hangi enstrümana yatkınlığı olduğunu keşfetmek olacak mesela :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı