PlayStation satın alınır mı?

—SAMET—

Hectopat
Katılım
24 Mart 2020
Mesajlar
41
Merhaba, ben uzun süredir bilgisayardan oyun oynuyorum. Fakat bu yıl bilgisayarım yok, bu sebeple oyun oynayamıyorum. Yakın zamanda 65" QLED 4K bir televizyon aldım ve bir PlayStation konsol almayı düşünüyorum. Fakat PlayStation'lar ile ilgili hiçbir bilgim yok. Hiçbir PlayStation oyunum yok ama Steam gibi bilgisayar platformlarımda çok fazla oyunum var. Sizce PlayStation alınır mı? Bu kadar satın alınmış bilgisayar oyunum varken PlayStation almak hata olur mu? Alırsam hangi modelini almalıyım? (VR oyunları oynatabilmeli, uzun yıllar kullanılabilir olmalı.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye şartlarında oyun için alınacak tek konsol Xbox Series S'dir, aksini iddia eden 8300 TL'yi 24 ay taksit yaptırıp ıkına ıkına ödeyen kişidir. Nokta.
 
Bütçeniz ne kadar? PS5'i çok paranız yoksa almanızı önermem. Oyunlar 700 TL civarı. Fakat ben oyuna para veririm derseniz özel oyunları muhteşem denecek kadar güzel. Onun dışında PS4 Pro alabilirsiniz. 2 sene daha oyunlar gelecek. Oyunlar gelmemeye başlayınca eski nesildeki oyunları oynayabilirsiniz. Fakat ben sizin yerinizde olsam PC alırım. Hem Steam kütüphanenizdeki oyunlar boşa gitmez. Hem de oyunları indirimlerle birlikte ucuz fiyatlara alabilirsiniz. Tabii ki PS4/PS4 Pro fiyatındaki PC PS kadar performanslı olmaz.
 
Kızgın atanlar 4 Exclusive oyuna 700'erden 2800TL verip, 2. DualSense'e (sadece 😀) 999.99 TL verenler galiba.
 

Geri
Yukarı