PlayStation vita alınır mı?

Arkadaş switch Lite alabilirsiniz demiş ama switchin oyunlar inanilmas pahalı 2 kez düşünün derim :)

Hocam PS Vita'ya zaten şu an orijinal oyun bulmak da ayrı bir dert. O yüzden modlu geneli.

Aslında Nintendo Switch ile de emulator oyunları vs. oynanabiliyor, CFW servisi var ama güvenli mi belli değil, konsol hala güncelleme alıyor ve Nintendo şirketi bu sonuçta, PS Vita da öyle bir endişe yok.

Nintendo Switch offline moda alınırsa tamamen modlanabilir aslında.

Arkadaş switch Lite alabilirsiniz demiş ama switchin oyunlar inanilmas pahalı 2 kez düşünün derim :)

Switchin oyunlar inanilmaz pahali.

Online oyunlara bakmak lazim onlarla işimiz yoksa direk internetsiz crack oyunlarla devam ederiz yazılım atıp tüm arkadaşlara teşekkürler cevapları için adamsınız.

Online oyunlara bakmak lazim onlarla işimiz yoksa direk internetsiz crack oyunlarla devam ederiz yazılım atıp tüm arkadaşlara teşekkürler cevapları için adamsınız.

Zelda ve Pokemon tarzı oyunlar seviyorsanız tam sizlik konsoldur zaten Witcher 3 bile açabiliyordu sanırım bu konsollar.

Bu arada telefonunuz suyu destekleyecek kadar güçlüyse yine emülatör ile Nintendo oyunlarını oynayabilirsiniz aynı mantık da ben şahsen oyun kolu takıp böyle oynuyorum hem her zaman elimin altında hem de bana göre kullanımı daha basit.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zelda ve Pokemon tarzı oyunlar seviyorsanız tam sizlik konsoldur zaten Witcher 3 bile açabiliyordu sanırım bu konsollar.

Bu arada telefonunuz suyu destekleyecek kadar güçlüyse yine emülatör ile Nintendo oyunlarını oynayabilirsiniz aynı mantık da ben şahsen oyun kolu takıp böyle oynuyorum hem her zaman elimin altında hem de bana göre kullanımı daha basit.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaçak Xiaomi ile bu oyunları oynayabilsem çok iyi olurdu ama açıkçası bu cevabı yazarken bile telefonum kasıyor önerilerin için çok teşekkürler ben fiyatları değerlendireceğim özellikle bu ilanı yazmamın sebebi böyle fırsatlarını çevremde az olması uzun zamandır neredeyse 5 farklı 2.el satış şatış sitesine ara ara baksamda el konsolu satan yok maalesef bu yüzden fırsat sıcakken size danışmak istedim.

Kaçak Xiaomi ile bu oyunları oynayabilsem çok iyi olurdu ama açıkçası bu cevabı yazarken bile telefonum kasıyor önerilerin için çok teşekkürler ben fiyatları değerlendireceğim özellikle bu ilanı yazmamın sebebi böyle fırsatlarını çevremde az olması uzun zamandır neredeyse 5 farklı 2.el satış şatış sitesine ara ara baksamda el konsolu satan yok maalesef bu yüzden fırsat sıcakken size danışmak istedim.

El konsolları biraz daha laptoplara benzer portatif oldukları için piyasası çok yüksek kalıyor özellikle bizim ülkemizde fazla tercih edilmemesi de ekstra fiyatları şişiriyor.

El konsolları biraz daha laptoplara benzer portatif oldukları için piyasası çok yüksek kalıyor özellikle bizim ülkemizde fazla tercih edilmemesi de ekstra fiyatları şişiriyor.
Valla ülkenin ekonomisini düzeltmek bizim yapabileceğimiz bir iş değil ama fırsat varken değerlendirmeyi yapabiliriz kimsenin durumunu bilemem ama istediğin bir ürün varsa paranda varsa alıp geçeceksin yarın pişman olmamak için

Vallahi ülkenin ekonomisini düzeltmek bizim yapabileceğimiz bir iş değil ama fırsat varken değerlendirmeyi yapabiliriz kimsenin durumunu bilemem ama istediğin bir ürün varsa paranda varsa alıp geçeceksin yarın pişman olmamak için.

Yani dediğim gibi eğer emülatör kullanmayacaksanız vita da hem az hem de güncel olmayan oyunlar var. Nintendo Switch'e ise hala yeni oyunlar gelmeye devam ediyor. Hatta şu an oyun farkı neredeyse 2 katı düzeyinde ve AAA oyunlar da mevcut.

1723286142503.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı