PlayStation da kardeşlik olayı ne anlatabilir misin?Oynadığın PS oyunlarını başka oyunlarla belirli bir ücret ile takas edebilirsin, çoğu Playstation sahibi bunu yapıyor zaten. Bu takas olayını Konsol Oyun veya KEGames gibi yerlerden yapabilirsin.
Kararı verdirecek olan oyunlar, hangisinin oyunları size sıcak geliyorsa onu tercih etmeliyiz.
Aynı oyunun 18-20 tanesi mi var? Allah Allah? Kaç önce bunu deyip şimdi her yerde XSX diyorsunuzYani ben PS5 almak aklıma daha çok yatıyor özel oyunlardan PlayStation'un kendisinden dolayı PS5 almayı planlıyorum Xbox bana iyi gelmiyor Game Pass'de o kadar iyi değil aynı oyunun 17 18 19 20'si var ben zaten bir tanesini oynarım bana mantıksız geliyor hele diğer tarafta Uncharted gibi oyunlar varken PS5 bence çok daha iyi.
Öyle mi? Allah Allah yahu, şu an XSX diye her yerdesiniz.Xbox'da pek bir şey yok.
Hocam siz de aynı durumdasınız. Hatta kendi rehberinizde bile yazmışsınız boş konsol diye. Şimdi bir mesajımı alıntılamışsınız ona bakacağım.Aynı oyunun 18-20 tanesi mi var? Allah Allah? Kaç önce bunu deyip şimdi her yerde XSX diyorsunuz
Öyle mi? Allah Allah yahu, şu an XSX diye her yerdesiniz.
Sizin sebebinizi alayim, benim PC'm bozulduğu için XSX tercih ettim.Hocam siz de aynı durumdasınız. Hatta kendi rehberinizde bile yazmışsınız boş konsol diye. Şimdi bir mesajımı alıntılamışsınız ona bakacağım.
Hocam düzeldi mi bu arada? İşlemci falan değişecekti.Sizin sebebinizi alayım, benim PC'm bozulduğu için XSX tercih ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.