POCO X3 GT'de MIUI 13 düzgün çalışmıyor

Girer, garantiden özellikle cihazı MIUI 12.5'e düşürmelerini isteyin. Ya da kendiniz düşürün.
Yukarıdaki linkten "fastboot" ibareli MIUI 12.5 ROM'lardan birini indirin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yukarıdaki iki linkte de Mi Flash Tool'un nasıl kullanıldığı anlatılıyor.
Adımları dikkatlice takip edin, cihazınıza zarar verme ihtimaliniz var. Herhangi bir zarardan sorumlu değilim.

Garantiyi bozmaz mi?

Parlaklık ne civarlardaydı çoğunlukla. Be yüzde kaçta şarja taktınız.

1)Parlaklık her zaman orta-aşağida kullanıyorum. Dışarıda ise fulldd oluyor.
2)Şarj genellikle%30'da takıyorum %100'de çıkarıyorum. Hiç gece şarjda bırakmadım.
ROM atmak garanti bozmaz. Sonuç olarak yazılımsal bir şey. Bir formata düzelir zaten.

ROM atarken Bootloader kilidi açılıyor ve bozuluyor diye biliyorum. İnternette açmadan atma yöntemleri var ama onlar da MediaTek işlemcilerde olmuyor.

1 ay önce POCO X3 GT cihazımı MIUI 13'e güncelledim başta çok sıkıntı yoktu fakat son zamanlarda cihaz iyice kafayı yedi. Uygulamadan atmalar, kasmalar, donmalar, kilitlenmeler, şarj sorunları, ısınma sorunları...garantiye göndersem garantiye girer mi?

Klasik Xiaomi ve Klasik MIUI sorunları.
Garantiye girer bu sorun, üstüne basa basa tekrar edin 12.5 sürümüne düşürmelerini. Ben yerinizde olsam MIUI güncellemesi geldikten 3-4 ay sonra güncellerim.

Klasik Xiaomi ve klasik MIUI sorunları.
Garantiye girer bu sorun, üstüne basa basa tekrar edin 12.5 sürümüne düşürmelerini. Ben yerinizde olsam MIUI güncellemesi geldikten 3-4 ay sonra güncellerim.

Zaten bir daha güncellemem. Birkaç tanıdığım Xiaomi cihazlarını güncellemek mantıksız ilk sürüm en iyisi demişti ama inanmamıştım. Kulağıma küpe oldu bir daha güncellemem.

1)parlaklık her zaman orta-aşağida kullanıyorum. Dışarıda ise fulldd oluyor.
2)şarj genellikle%30'da takıyorum %100'de çıkarıyorum. Hiç gece şarjda bırakmadım.

O zaman çok kötü değil gibi ekran süreniz. Belki telefon bataryası yeni MIUI sonrası kendini optimize etmeye çalışıyordur. En iyisi beklemek şahsen. Girmeyin ROM işlerine.
ROM atarken Bootloader kilidi açılıyor ve bozuluyor diye biliyorum. İnternette açmadan atma yöntemleri var ama onlar da MediaTek işlemcilerde olmuyor.

Telefonu donanımına yazılım ile zarar vermediğiniz sürece bozulmaz.

MIUI13 ve Android 12 sıkıntılı biraz. Çoğu kişi sorun yaşıyor. Tabletime de MIUI 13 gece otomatik kurulmuş. Oyunlarda fps düşüşü yaşadım.

Günlük ortalama bir insan kadar kullanıyorum yani 1-2 saat oyun ve 2-3 saat internette takılma. Şu anda telefon 1 günü zor çıkarıyor normalde 12.5 son sürümünü kullanıyordum ve 1.5-2 gün rahat çıkarıyordu. Hatta bazen 3.günü bile zorluyordum, şimdi ise 1 gün zar zor. Performans, siyah ekran, takılma ve frame drop gibi sorunlarda var.
Pil tasarrufuna çektim. Daha iyi gidiyor sanki şarjı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı