Popeyes'da çalışılır mı?

Hocam ne iş yaptırıyorlar pişirme işi falan var mı bir de Tab gıda dışında çalışabileceğim başka yer yok.

Hocam şu an hamburger yaptırıyolar, yerlerin silinmesi, çöplerin atılması.
Soğuk depodan ürün getirme vb. bunlar hgayet sıradan işler. Ama iş yerinde sürekli bir aciliyet var neredeyse başınızı kaşıyacak vaktiniz yok doğru dürüst oturamıyorsunuz bile.
Sürekli şunu yap hızlı ol tarzı.

Hocam şu an hamburger yaptırıyolar, yerlerin silinmesi, çöplerin atılması.
Soğuk depodan ürün getirme vb. bunlar hgayet sıradan işler. Ama iş yerinde sürekli bir aciliyet var neredeyse başınızı kaşıyacak vaktiniz yok doğru dürüst oturamıyorsunuz bile.
Sürekli şunu yap hızlı ol tarzı.

Anladım hocam yarın tüm AVM'leri dolanıp Tab gıda ve zincir restorantlara soracağım umarım pişman olmam kolay gelsin size yardımınız için teşekkür ederim.

Dostum sağlık raporunu sağlık ocağından mı aldın bide hijyen sertfikası aldınmı
Evet sağlık ocağından, yanılmıyorsam 250tl ücreti var şu an. Hijyen sertifikasını sorduğumda sonrada getirebileceğimi söylediler.

Teşekkür ederim.
Maaş asgari ücret ve mesai olursa ek mesai ücreti.
Hocam bir sorum olacak. Size de verilen belgelerin hepsi e devlette mevcut mu? Diploma bilgisi, 2 tane banka hesabı, sicil belgesi falan istedi bizde. Burger King'de çalışacağım bende. Aynı şirket olduğu için belgeleri de benzerdir diye düşünüyorum.

Hocam bir sorum olacak. Size de verilen belgelerin hepsi e-Devlet'te mevcut mu? Diploma bilgisi, 2 tane banka hesabı, sicil belgesi falan istedi bizde. Burger King'de çalışacağım bende. Aynı şirket olduğu için belgeleri de benzerdir diye düşünüyorum.

Yani banka hesabı ile ilgili bir kağıdı sadece bankadan aldım onun dışı e-Devlet

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı