Pre-workout etkisini göstermedi

Hocam kullanmıyorum. Bugün yorgunluktan dolayı aldım tek ölçeklik. Bu ilk kullanımımdı.
Dostum ilk bir hafta beklentiye bile girme. Zamanla pre workout süreç ister,hemen olacak bir durum değil. Pre workout + sade türk kahvesi yaparsan,içinden geçersin her şeyin. Pre workout ve + sade kahve iç. 2 pre workout kaşığı ile şişiye koy veyahut 1,paketin üstünde ne yazıyorsa. 300 ml su ekle. Sonra sade türk kahvesi yap. 2 hafta olduğunda görürsün etkisini. Hemen tepkiye girmez o

Bugün yine ayni pre-workout aldim, pre-workout+BCAA+creatine+Türk kahvesi hepsini ictim spora giderken manyak gibiydim hayatimda boyle bir şey gormedim spora giderken acayip kosasim falan geldi cok etkiliydi. Spora geldim benche girdim incline a gectim derken bir sure sonra etkisi yine bitti. Acaba dusunuyorum da cok su ictigim icin mi etkisi gidiyor?

Bugün yine ayni pre-workout aldim, pre-workout+BCAA+creatine+Türk kahvesi hepsini ictim spora giderken manyak gibiydim hayatimda boyle bir şey gormedim spora giderken acayip kosasim falan geldi cok etkiliydi. Spora geldim benche girdim incline a gectim derken bir sure sonra etkisi yine bitti. Acaba dusunuyorum da cok su ictigim icin mi etkisi gidiyor?
BCAA spor sonrasında iç. Spordan önce etkisi daha azdır. 300 ml su yeterli olacaktır. Kendimi yormadan direkt maximal ağırlığın ile girebilirsin,eğer pre workout etkisini gördüysen ve bir sınırdan sonra etkisi gittiyse,muhtemelen beslenmen ile ya da programınla ilgili bir sorun olabilir. Mesela spora girer girmez,ısın ve sallıyorum benche gireceksin ilk etap ağır gir ve yavaştan ağırlığı azalt. Sana ekstra tavsiyedir zaten pre workout,seni uçurmaz. Destekleyici olarak düşün. Özellikle enerjinin düşük olduğunu düşünüyorsan,etkliyorsa. Ya beslenme düzenin de,dinlenme düzeyin de ya da uyku düzeyinde bir sorunun vardır.

BCAA spor sonrasında iç. Spordan önce etkisi daha azdır. 300 ML su yeterli olacaktır. Kendimi yormadan direkt maximal ağırlığın ile girebilirsin, eğer pre workout etkisini gördüysen ve bir sınırdan sonra etkisi gittiyse, muhtemelen beslenmen ile ya da programınla ilgili bir sorun olabilir. Mesela spora girer girmez, ısın ve sallıyorum benche gireceksin ilk etap ağır gir ve yavaştan ağırlığı azalt. Sana ekstra tavsiyedir zaten pre workout, seni uçurmaz. Destekleyici olarak düşün. Özellikle enerjinin düşük olduğunu düşünüyorsan, etkliyorsa. Ya beslenme düzenin de, dinlenme düzeyin de ya da uyku düzeyinde bir sorunun vardır.

Hocam ucurmasini bende istemiyorum ucurmasa da olur fakat ciddi bir sekilde antrenmanin yarisinda etkisi tamamen bitiyor, yani kalmiyor bile tamamen bitiyor. Uyku olarak gundemin 6.30-7 saat uyurum, biliyorum yetersiz bunu duzeltirim. Programimda herhangi bir sorun yok mis gibi program gogus yaptim gogusten sonra etkisi bitti omuz ve arka kolda hiçbir etkisini hissetmedim.

Hocam ucurmasini bende istemiyorum ucurmasa da olur fakat ciddi bir sekilde antrenmanin yarisinda etkisi tamamen bitiyor, yani kalmiyor bile tamamen bitiyor. Uyku olarak gundemin 6.30-7 saat uyurum, biliyorum yetersiz bunu duzeltirim. Programimda herhangi bir sorun yok mis gibi program gogus yaptim gogusten sonra etkisi bitti omuz ve arka kolda hiçbir etkisini hissetmedim.
Program da sorun yoksa,sevindim. Kişisel düşünceme göre yemek ile alakalı bir sorunun olabilir. Geç yatıyorsan,bununla alakası vardır. Günlük yeterince protein alıyor musun peki ? Pre workout işe yararken,bir sebepten ötürü bir şey senin enerjini düşürüyor olabilir. Ne demek istediğimi anlıyorsun.

Program da sorun yoksa, sevindim. Kişisel düşünceme göre yemek ile alakalı bir sorunun olabilir. Geç yatıyorsan, bununla alakası vardır. Günlük yeterince protein alıyor musun peki? Pre workout işe yararken, bir sebepten ötürü bir şey senin enerjini düşürüyor olabilir. Ne demek istediğimi anlıyorsun.

Spor oncesi mercimek ve manti ile yeterli protein ve karbonhidratimi aldim, spor sonrasi da sucuk yiyerek protein ihtiyacimi tamamladigimi dusunuyorum. 12 olmadan uyumus oluyorum, uykudan yana da pek bir problemim yok. Baska bir sebepten oturu ne dusuruyor olabilir? Anlamadim neyin dusurdugunu.

Spor oncesi mercimek ve manti ile yeterli protein ve karbonhidratimi aldim, spor sonrasi da sucuk yiyerek protein ihtiyacimi tamamladigimi dusunuyorum. 12 olmadan uyumus oluyorum, uykudan yana da pek bir problemim yok. Baska bir sebepten oturu ne dusuruyor olabilir? Anlamadim neyin dusurdugunu.
Mercimek okey ama sucuk soru işareti geliyor bana. Belirli limitte pirinç tüketebilirsin... Günlük protein alımı derken (et,tavuk,balık) gibinden sordum. Kilo aç acaba? Günlük proteinini hesaplayalım.

Mercimek okey ama sucuk soru işareti geliyor bana. Belirli limitte pirinç tüketebilirsin... Günlük protein alımı derken (et, tavuk, balık) gibinden sordum. Kilo aç acaba? Günlük proteinini hesaplayalım.

Her gün pirinc yerim, asla eksik etmem. Tavuk ve et oldugunda da eksik etmem. 72 kiloyum, bulk donemindeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı