Pre-workout etkisini göstermedi

Her gün pirinc yerim, asla eksik etmem. Tavuk ve et oldugunda da eksik etmem. 72 kiloyum, bulk donemindeyim.
Bir şeylerin ters gittiğini buradan gördüğüm kadarıyla zannetmiyorum. Programda çok yüklü ağırlıklara giriyorsan,zorlamana gerek yok. Kaslarını hissetmen yeterli olacaktır. Zamanla hafif gelir zaten ağırlıklar. Çok fazla yüke girip zorluyorsan kendini,kaldırmak için kaldırmak olur o. Ancak onun haricinde buda yolundaysan,psikolojiktir. Uykuya dikkat et dediğim gibi
 
Bir şeylerin ters gittiğini buradan gördüğüm kadarıyla zannetmiyorum. Programda çok yüklü ağırlıklara giriyorsan, zorlamana gerek yok. Kaslarını hissetmen yeterli olacaktır. Zamanla hafif gelir zaten ağırlıklar. Çok fazla yüke girip zorluyorsan kendini, kaldırmak için kaldırmak olur o. Ancak onun haricinde bu da yolundaysan, psikolojiktir. Uykuya dikkat et dediğim gibi.

Bugün biyolojiciye sordum, eger antrenman programin cok agirsa kaslara yuklenen atp yi erkenden hemen bitiriyorsun dedi. Evet, benchte zorladigim icin olabilir.
 
Bugün biyolojiciye sordum, eger antrenman programin cok agirsa kaslara yuklenen atp yi erkenden hemen bitiriyorsun dedi. Evet, benchte zorladigim icin olabilir.
ATP enerji demek. Bence de,kasların fiğizin vs (30 kilo kaldırıyorsa) 30 kiloyu aşman için 30 kilonun artık gerçekten de hafif gelmesi gerek. Bench press'e giren göğüs veyahut üst göğüs yapan kişi. Bench demirini 15 ila 20 kilo olduğunu bilmiyor. 5 ve 5 kilolar ekleyince,sadece 10 kilo kaldırdığını hesaplıyor ancak fizik veyahut kaslar buna böyle bakmaz. Bench demiri 15 kilo ise sen de gidip 10 kilo eklersen,kaslar bunu 25 kilo olarak algılar ve kaldıramazsın. Eğer sadece bench demiri ile 15 kilo olarak sayarak kaldırırsan ve zamanla hafif gelmeye başlarsa, 2.5 kiloları takarsın ve öyle denersin. Bu zamanla ve kaslar geliştikçe artar.
- Araştırmalara göre 2 ayrı grubu amerikada 15 kişiler olarak 15 grup başka 15 grup başka kişiler olarak ayırıp,bir grubu komple ağır kilolar,düşük set. Öbür grubu kaldırabildikleri ağırlıklar ile uzun set kaldırtmışlar. Gelişim sadece %2 fazla gözükmüş ağır girenlerin. Yani ağır girip gelişicem ve kaslarım büyücek diye bir mantık yoktur. Mesele 'hissedip,ağırlık kaldırmandır.' hissediyorsa kasların ve ağrı yapıyorsa doğru yoldasın. Hissetmen yeterli olacaktır. Yeni nesilin ve gençlerin en büyük sorunu,gerektiğinden fazla ağırlığa girip ya sakatlanmaları ya da saçma sapan düşüncelere girip,sporu bırakmaları ile sonuçlanıyor. Bilgin olsun :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı