Pre workout önerisi

En iyi preworkout bence 5 kaşık kahve yaklaşık 400 mg kafein eder yanına bir ölçek arjinin biraz tuz ek olarak sudafed hap veya şurup alınabilir içinde efedrinin bir başka formülü bulunuyor etkisi normal efedrinle aynı ama yan etkileri daha az formu
 
İçerisinde dmaa ve efedrin var bu iki madde aslında çoğu ülkede yasak Türkiye de buna dahil ama denetim çok olmadığından kolayca satılıyor çok ciddi uyarıcılar ve gaza gelip yüksek doz kullanılırsa kalp krizinden adamı götürür bunlar şaka değil kullanılacaksa bile dikkatli kullanılmalı ve yarım ölçeği geçmemekte fayda var.

Hocam bu prede dmaa yok. Son çıkardıkları arcanum adlı prelerinde var ama oda dmaa değil dmae. Yani dmaa gibi bir uyarıcı değil. Zaten böyle prelere dmaa koyamazlar sabahına yapımcının evini polis basar. Bu prenin olayı kafein gibi içeriklerinin çok yüksek olması. Yine yasal sınırı geçiyorlar ama ölçeği az göstererek satışa koyabiliyorlar.

186 servis yazıyor gercek mi bu?

Dmaa yı duymuştım hocam yarım ölçeği geçmem zaten fakat 186 servis yazıyor gerçekse kafayı yedirtir adama.

Arkadaş sana açıklamış zaten. Fakat istersen TikTok'da zorbaonur, hesabında bu pre ile ilgili bilgi veriyor.
 
Son düzenleme:
31 konusuna aciklik getirmek istiyorum. 15gr. olarak kullaniyorum ve etkisi cok yuksek. Butun antrenmanlarda degil haftada 2 kez bir sirt bir gogus gununde olacak sekilde kullaniyorum. 15 gram ustu sikintili rakamlar onermiyorum ama 15 gonul rahatligi ile icebilirsiniz. Illa preworkout lazim degilse Grizzone kafein de bakabilirsiniz onun da etkisi guzeldir.
 
31 konusuna aciklik getirmek istiyorum. 15gr. Olarak kullanıyorum ve etkisi cok yuksek. Butun antrenmanlarda degil haftada 2 kez bir sirt bir gogus gununde olacak sekilde kullanıyorum. 15 gram ustu sikintili rakamlar onermiyorum ama 15 gonul rahatligi ile icebilirsiniz. Illa preworkout lazim degilse Grizzone kafein de bakabilirsiniz onun da etkisi guzeldir.

Hocam sizde 31'in hangi presi var? Daha önce bigjoy, HIQ, Grizzone ve daha çok pre denedim farkı ne olur?
 
THIRTY ONE 31 PRE-WORKOUT -CAFFEİNE PLUS Bu var bende. Evet fark olur cunku kafein miktari diger preworkoutlardan 2 kat+ daha fazla. Ama gercekten belli basli gramajdan fazla kullanirsan gecmis olsun.

Hocam tek fark kafein miktarının verdiği güçmü olur? Bende kafein kapsülleri var haftada bir pre workout ile birlikte içiyorum bu turuncuyumu tavsiye edersin yoksa halloween temalı olanı mı?
 
Hocam tek fark kafein miktarının verdiği güçmü olur? Bende kafein kapsülleri var haftada bir pre workout ile birlikte içiyorum bu turuncuyumu tavsiye edersin yoksa halloween temalı olanı mı?
Temaliyi bilmiyorum kullanmadim ama turuncusu iyi. Kafein kapsuluyle birlikte kullanma bunu sikinti yaratir. Yani fark olarak daha enerjik hissedersin preworkoutlar bunun icin var.
 

Geri
Yukarı