Pre workout önerisi

cyclincer

Hectopat
Grizzone darkzone aldım. İçince uykum geliyor. Gece içip uyurum o derece. Önereceğiniz firma var mı? Ocean'ınkilerin içeriği çok düşük. Basic geliyor diğer firmalara göre. Animal Joy'la Grizzone içeriği aynı. Animaljoy'dan almayı düşünüyorum. Grizzone'da hile olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Girmeden önce 1 avuç kahve at gir salona pre falan boş geliyor bana içindeki şeyler zaten tükettiğin besin
Smash pro ve beast mode kullandım. Smash pro daha etkili geldi bana tavsiye ederim
saolun hocam ne içiyorsam artık kafein cart curt yazıyor darkzonede grizzonenin ama kalbim hızlanmayı bırak daha da uykum geliyor (preleri biliyorum etkilerini aminoların falan) bu kadar dandik bir şey görmedim

hiq güvenirim zaten de smashe bi bakarım ama hiq bi tık pahalı geliyo

Sağ olun hocam ne içiyorsam artık kafein cart curt yazıyor darkzonede Grizzone'nin ama kalbim hızlanmayı bırak daha da uykum geliyor (preleri biliyorum etkilerini aminoların falan) bu kadar dandik bir şey görmedim.

HIQ güvenirim zaten de smashe bir bakarım ama HIQ bir tık pahalı geliyor.

İleri düzey değilsen önermiyorum efedrin hcl + asprin at üstüne pre ve gliserol kullan gece kalp çarpıntısından yatakdan fırladım deprem oluyor diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı