Prime95 Testi yaparken Mavi ekran hatası

Makaleler
17
Daha fazla  
Prime95'te Large FFTs ayarında stress testi başlattığımda mavi ekran yiyorum. Hatta bazen yemiyorum, direk donup kalıyor ekran. Haliyle kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Herhangi bir dump olsa atıcam ancak klasör bomboş. Problem nedir sizce? Small FFTs ayarında hatasız geçiyor.

Moderatörün başlığı değiştirme amacı ne acaba?

Son düzenleme:
@cenkyyy Voltaj arttırıp denedim ve artık o hatayı almıyorum hocam. Bırakın 85 dereceye ulaşmayı, 55 dereceyi geçmedi işlemci. Şimdilik sorun çözüldü gibi. Anlamadığım yük altında işlemci 70 watt güç çekti maksimum. Normalde bu değerin 140'lara ulaşması gerekmez miydi?

aslında bana discord üzerinden yardım lazım böyle yazarak zor oluyor :)Siz ya da @cenkyyy yardımcı olursa bu şekilde çok müteşekkir olurum.
bende yardımcı olabilirim ama yarın olurmu bu konu üzerinden haberleşelim
@cenkyyy Voltaj arttırıp denedim ve artık o hatayı almıyorum hocam. Bırakın 85 dereceye ulaşmayı, 55 dereceyi geçmedi işlemci. Şimdilik sorun çözüldü gibi. Anlamadığım yük altında işlemci 70 watt güç çekti maksimum. Normalde bu değerin 140'lara ulaşması gerekmez miydi?
yük altındaki durum sizin kullandığnız uygulamaya bağlı normalde 8700k tdp değeri 95.0 watt oyunlarda veya kullanılan uygulamalarda bu değer değişebilir birde psu nuzun bu durumda verimliğide önemli yani rakamlara sabit kalmayın tamamen o anki duruma göre değişiyor

@cenkyyy tamam unutma öğleden sonra yapalım ben uyanınca yazarım :) teşekkürler
reis ben uyandım seni bekliyorum dogudulupcu #8761 @cenkyyy
@cenkyyy Ne zaman yapacağız reis yukarıya attım discord ismimi ve numaramı bekliyorum seni.
@cenkyyy Overclock yapıcaktık benim işlemcime.
Kusura bakmazsanız spam yapıyor gibi gözükücem. Lütfen evet ya da hayır derseniz mutlu olurum. @cenkyyy

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı