Prison Break overrated bir dizidir

3. sezonda tekrar hapishaneye düştüklerinde
Aynen kanka deyip bıraktığım dizi. Onun dışında ilk 2 sezonu gerçekten çok iyiydi. Keşke öyle bıraksalardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz neden böylesiniz arkadaş? Neden böyle saçma kıyasları sadece bizim insanımız yapıyor? Prison Break'i eleştirmek başka, diziyi kötülemek başka. Breaking Bad de, Prison Break de mükemmeldi, şu an bu kalitede diziler bulmak zorlaşmışken neyi kötülüyorsun? Şu ülkede 2 şeyi aynı anda sevemiyor insanımız, bir de bunun "Ronaldo mu Messi mi?" versiyoncuları var.

Siz neden böylesiniz arkadaş? Neden böyle saçma kıyasları sadece bizim insanımız yapıyor? Prison Break'i eleştirmek başka, diziyi kötülemek başka. Breaking Bad de, Prison Break de mükemmeldi, şu an bu kalitede diziler bulmak zorlaşmışken neyi kötülüyorsun? Şu ülkede 2 şeyi aynı anda sevemiyor insanımız, bir de bunun "Ronaldo mu Messi mi?" versiyoncuları var.
Futbol taraftarlarıyla YouTuber'leri ailesi sananlarla aynı mantık. Kendilerini bir yerlere aitlermiş gibi hissettirmeye çalışıyorlar, yalnızlıktan ve dışlanmışlıktan kurtulabilmek için. Amaçsız ve boş hayatlarına anlam katabilmek için çabalıyorlar ancak daha da dibe batıyorlar.

Cidden anlamıyorum bu tarz kişileri sevmiyorsan sevme konusunu da paylaş ama sonra bir kişi senin sevdiğin film-dizi ye laf edince de sen anlamazsın deme şahsen ben bu tarz kişilerin kendilerini zorla farklılaştırmaya çalıştıklarını düşünüyorum.(hepsi şahsi düşüncedir :))

Benim hayatımda ilk izlediğim internet dizisidir Prison Break. Benim için yeri ayrı tabii. İlk sezon hapishaneden kaçmaya çalışmaları ve ikini sezon dışarıda hayatta kalmaya çalışmaları seyir zevki güzel olaylar. Üçüncü sezonda Michael Scofield'ın tekrar hapiseneye düşmesi ve kaçmaya çalışmasında sonra yavaş yavaş tekrara bağlıyor dizi. Hele 5. sezondan bahsetmiyorum bile. Ama yine de bu güzel dizi bunlara rağmen izlenir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı