Prison Break overrated bir dizidir

Bu iki diziyi karşılaştıranları anlamıyorum ben. Breaking Bad, karakter değişimini çok çok iyi veren bir dram dizisi.

Prison Break ise biraz daha alt yaş grubuna hitap eden ve akıp giden bir dizi. Yani pek bir daha izlemelik bir dizi değil, ne bir karakter işlenişi var, ne derinlikleri var.

Breaking Bad'in rakibi mesela GoT olabilir veya TWD olabilir. Ancak Prison Break olamaz. Breaking Bad'in kullanmış olduğu kamera teknikleri ve senaryo bütünlüğünün çoğu dizide olmadığını düşünüyorum ve görüyorum da. Breaking Bad'in uygulamış olduğu teknikleri detaylıca anlatan 50 tane video var, Prison Break'in var mı? Yok.

Fast and Furious ile The Devil's Advocate karşılaştırmak gibi bir şey bu.

Son düzenleme:
Hayatımda gördüğüm en abartılmış dizi, dizi çok kötü, sürekli tekrar ediyor kendini, ilk 2 sezondan sonra çöp oldu dizi, bir de bu diziyi bb ile kıyaslıyorlar, şaka gibi vallahi.

Sen overrated diyebilirsin ama benim için gerçekten harika bir dizi son sezonlarda kötüydü evet ama sarıyordu diziyi çok uzattılar 2.sezonda bence final vermesi lazımdı ama devam ettiler
1.sezonu unutmam ve benim için her sezonu sarıyordu bb ye başladım fakat 3.bölüme kadar zor gittim bayağı bir şekilde baydı bıraktım gibi bir şey belki tekrardan başlarım şu an 2. defa pb yi bitirmek üzereyim.

Hayatımda gördüğüm en abartılmış dizi, dizi çok kötü, sürekli tekrar ediyor kendini, ilk 2 sezondan sonra çöp oldu dizi, bir de bu diziyi bb ile kıyaslıyorlar, şaka gibi vallahi.
Dizi çekildiğinde Netflix vs. filan yoktu. Zilyon tane dizi olup da arasından seçme şansı da pek yoktu. Bence zamanının iyi dizilerinden. Overrated olduğunu düşünmüyorum.

İyi hatırlıyorum ilk bölümü izlerken bilgisayarım ses ve görüntüyü aynı anda yürütebilecek düzeyde bile olmadığı için senkron kayıyordu, izlemek için çok emek vermiştim bilgisayarı değişmiştim filan. Benim gibi zamanında izleyip romantizm çerçevesinde değerlendirenler biraz abartıyor da olabilir. Fakat bakıldığı zaman o yıllarda Lost- Prison Break furyası vardı şimdiki gibi değildi çeşitlilik.

Bence asıl overrated olan dizi kesinlike Breaking Bad özellikle ilk 3 sezonu gerçekten çok sıkıcı. Prison Break'ın ise iyi olmasının temel sebebi michael scofield karakteri zaten tek başına diziyi kurtarıyor onun gibi spesifik bir örnek olmadığı için.

İnsanların zevklerine karışan bir kişi daha.

Sana ne kardeşim, sana zorla izlettiren mi var diziyi ? Sevmiyorsan izlemeyip geçersin, izlemek isteyen izler bu kadar basit. Şu insanların zevkine karışmamayı öğrenin artık.

Sen şimdi overrated dedin diye insanlar hemen izlemeyi bırakır diziyi bravo.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı