Prison Break overrated bir dizidir

Hayatımda gördüğüm en abartılmış dizi, dizi çok kötü, sürekli tekrar ediyor kendini, ilk 2 sezondan sonra çöp oldu dizi, bir de bu diziyi bb ile kıyaslıyorlar, şaka gibi vallahi.

Prison Break'ı baştan sona 2 kez bitirmiş biri olarak başlığı görünce elim ayağım titredi sinirden. Lakin ilk sezondan sonrası çöp demek büyük hakaret olur 1-2-4 gibi şaheser sezonlara sahip bir dizi bu. Bir de abartılmış falan diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki dizinin puanları ortada Prison Break gereksiz uzatılmış bir dizi.
Bu diziyi gömmenin cezası olarak T-Bagin sol cepini sana hediye ediyoruz.
tttotot.jpg

Ben açık söyleyeyim hayatımda hiçbir diziyi seneryosundan rahatsız olup bırakmamıştım. Bu dizinin ikinci sezonu bende öyle bir hissiyat yarattı ve "ee. yeter awww" diyerek üfleye püfleye bıraktım.

Ben Prison Break kadar akıp giden, üst üste 8 9 bölüm izlediğim bir dizi hatırlamıyorum. Ama dürüst olayım 2 veya 3. sezondan sonra gereksiz uzadı. Ayrıca sürekli karakterlerin başına aksilik üstüne aksilik geliyor, tam her şey yoluna girdi derken yine aksilik çıkması gerçekçiliği bozuyor. Karakterler derin değil ama çeşitli, T-bag gibi sapık bir karakter var, Sucre gibi aşk acısından kaçıp kaçmamak arasında kalmış bir karakter var. John gibi güçlü bir mafya babası var, abisini kurtarmaya çalışan ve adım adım, kaçmak için yolu açan Michael abimiz var. Dizide o merak duygusu bence çok iyi verilmiş, genellikle bir bölüm bittikten sonra tepkiniz 'ne olacak acaba' deyip diğer bölüme hızlı bir giriş yapmanız. Prison Break'in ben de özel yeri var. En sevdiğim dizidir. İzlemeyen varsa öneririm. Ayrıca bence overrated değil underrated.

dasss

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı