Programlama bölümünde üniversite fark ediyor mu?

ReinpaiN

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 1600 3.80ghz MT: ON
GPU: AMD RX 580 2048sp 8GB
Ram: 16 GB 3000 MHZ
Motherboard: B450M PRO
PSU: 700 +80 BRONZE
SSD: ADATA 500 GB M.2 SSD
1-HDD: 500 GB
2-HDD: 2 TB
Meslek
Öğrenci
Başlıktan anlayacağınız üzere, kısaca sormak istediğim şey; programlama bölümünde hangi üniversiteden mezun olduğumuz, iş bulma konusunda fark ediyor mu? İstanbul üniversitelerine göre daha düşük puanlı bir üniversiteden mezun olursam iş bulma konusunda sıkıntı çeker miyim? Teşekkürler.

Ediyor tabii ki. Her üniversite aynı kalite ile mi eğitim veriyor?
Daha düşük üniversiteden mezun olup, kendimi daha fazla geliştirirsem de mi olmaz?

Üniversite fark etmez, öğretim elemanları fark eder. Gideceğiniz üniversiteyi adına göre değil dersleri kimlerin verdiğine göre seçin. Araştırın akademik çalışmalarını vs. ona göre seçim yapın.

Üniversite fark etmez, öğretim elemanları fark eder. Gideceğiniz üniversiteyi adına göre değil dersleri kimlerin verdiğine göre seçin. Araştırın akademik çalışmalarını vs. ona göre seçim yapın.

Dikkate alacağım sağ olun hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eder. Egitimi bos olsa bile, ki degildir, network'u fark eder.

Sira arkadasin banka CTO'su olur, digeri Yale'de hoca olur, oteki milyon dolarlik yatirim alan sirketin ortagi olur. 2 telefon gorusmesiyle pek cok insanin hayatini degistirecek fikirler ortaya cikarabilir ve bunu hayata gecirebilirsin.

Random bir kafede is muhabbeti yapan herkesin kafasinda bir fikir vardir ama ne bunu yapabilecek donanim, ne finansal guc ne de fikrin gercek degerini olcebilecek vizyon yoktur. Yuksek egitim ve network bunu saglar.

Eder. Egitimi bos olsa bile, ki degildir, network'u fark eder.

Sira arkadasin banka CTO'su olur, digeri Yale'de hoca olur, oteki milyon dolarlik yatirim alan sirketin ortagi olur. 2 telefon gorusmesiyle pek cok insanin hayatini degistirecek fikirler ortaya cikarabilir ve bunu hayata gecirebilirsin.

Random bir kafede is muhabbeti yapan herkesin kafasinda bir fikir vardir ama ne bunu yapabilecek donanim, ne finansal guc ne de fikrin gercek degerini olcebilecek vizyon yoktur. Yuksek egitim ve network bunu saglar.

Hocam peki düşük puanlı bir üniversiteden mezun olsam ama kendimi fazlasıyla geliştirip iş imkanımı arttırma gibi bir dururum olmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı