Programlamaya başlamak

Google kullanmayı bilip bilmemek için açmamıştım konuyu , benim seviyemde insan varsa daha önceden kodlamayı bırakmış , ne yapmış ne etmiş geri başlamış öğrenmek için açtım sizin rehberiniz 0 dan öğretiyor ben burada biraz bilgim var diyorum?
HTML'yi boş verin, C ile ilgili ne öğrendiniz? Ona göre bir tavsiye verebilirim.

HTML'yi boş verin, C ile ilgili ne öğrendiniz? Ona göre bir tavsiye verebilirim.
Hesap makinesi , asal sayı programı, rastgele numara üretici , uyarı mesajları gibisinden şeyleri öğrenmşitim, bir oyundan pointer bulup coins miktarını arttırma gibi çok basit şeyler 14 yaşımda kafam o kadar basıyordu maalesef, keşke daha çok öğrenseydim pişman olduğum için bu konuyu açma gereksinimi duydum şu an 0 dan başlıyorum varsayabiliriz efendim.
Önce Python öğrenin ardında C#, C++ ve Java öğrenmeye çalışın. Kolaydan zora doğru yazdım.
Çok teşekkür ederim. :)
Web mi yapacaksanız yoksa uygulama mı?
Uygulama ağırlıklı sayabiliriz efendim.

Hesap makinesi , asal sayı programı, rastgele numara üretici , uyarı mesajları gibisinden şeyleri öğrenmşitim, bir oyundan pointer bulup coins miktarını arttırma gibi çok basit şeyler 14 yaşımda kafam o kadar basıyordu maalesef, keşke daha çok öğrenseydim pişman olduğum için bu konuyu açma gereksinimi duydum şu an 0 dan başlıyorum varsayabiliriz efendim.
Çoğu programlama dili tek başına bir işe yaramaz. Modüller, kütüphaneler vb. yükleyerek işlev kazanır. C bilmiyorum ama include ile yükleniyordu galiba. Bir şeyler araştırıp tekrar yaptığınız şeyleri yapmayı deneyebilirsiniz. Sonradan Udemy gibi yerlerde ders bulup bakabilirsiniz.

Udemy'de bunun için normalde ücretli olup 1-2 günlüğüne ücretsiz olan kurslar var. Konusunu açtım, birazdan onaylanır; kontrol et. "İndirim köşesi" bölümüne açtım.
Telefondan Mimo ve SoloLearn programlarını kullanıyorum faydasını görür müyüm sizce?
Çoğu programlama dili tek başına bir işe yaramaz. Modüller, kütüphaneler vb. yükleyerek işlev kazanır. C bilmiyorum ama include ile yükleniyordu galiba. Bir şeyler araştırıp tekrar yaptığınız şeyleri yapmayı deneyebilirsiniz. Sonradan Udemy gibi yerlerde ders bulup bakabilirsiniz.
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim , temel şeyler ile başlayabilirim dediğiniz gibi bana biraz yardımcı olacaktır diye umuyorum.

Alanını söylemedi. Web programlamayla ilgilenmeyecekse SEO, robot.txt düzenleme vb. şeyleri öğrenmesine gerek yok.
*robot.txt değil robots.txt
HTML dedi ilk arkadaş, Linux app yapmayacak herhalde HTML ile.
Ayrıca SEO, robots.txt ile Google kullanabilmek farklı becerilerdir
Google kullanmayı bilip bilmemek için açmamıştım konuyu , benim seviyemde insan varsa daha önceden kodlamayı bırakmış , ne yapmış ne etmiş geri başlamış öğrenmek için açtım sizin rehberiniz 0 dan öğretiyor ben burada biraz bilgim var diyorum?
Biraz bilginiz HTML mi? Bir de unuttuğunuz C.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı