Programlamaya nereden başlamalıyım?

Sonra diyorlarki insanlara sert davranıyorsun :(. Hocam daha önce bununla ilgili birçok konu açıldı siz onlara bakmadan araştırmadan nasıl programlama yapacaksın?

Bir zaman sonra hata aldığında araştırmadan hazır cevap mı bekleyeceksiniz? Kusura bakma ama önceki konulara bakınız ilk önce sonrasında yardımcı olalım.

Yinede yardımcı olucam, bundan sonra rica ediyorum konu açmadan önce benzer olarak hangi konular açılmış nasıl cevaplar gelmiş göz atınız.

Öncelikle ben ilk mesajına cevap vermek istiyorum.😃

Sürekli yazılım dünyasının gelişmesi... Örneğin 1 ay önce konu açılmış. Birisi X dilini öğren, Y işi için en uygunu olan budur demiştir. Ama sonradan fikri değişmiş olabilir. Ayrıca adam hem sorular sormak ister hem de merak ettikleri vardır. Zaten forum kurallarına göre de başka konu içerisinde kendi sorularını sormak olmaz. Bu yüzden kullanıcı yeni konu açıp söylemek istediklerini söyler. Yanı temelinde her insanın kendine özel merak ettikleri sorular ve düşünceler geliyor.😃

@Silinen üye Gelişmiyor demiyoruz fakat dillerin ömürleri o kadar kısa değil :). 1 ay gibi bir sürede örneğin masaüstü için C# öğrenin derken 1 ay sonra Python öğren demiyoruz o kadar hızlı ilerlemiyor :). Akabinde sorular hep aynı değişen bir şey yok konulara göz atarsanız hep kalıplaşmış sözler söyleniyor artık.

@Silinen üye Gelişmiyor demiyoruz fakat dillerin ömürleri o kadar kısa değil :). 1 ay gibi bir sürede örneğin masaüstü için C# öğrenin derken 1 ay sonra Python öğren demiyoruz o kadar hızlı ilerlemiyor :). Akabinde sorular hep aynı değişen bir şey yok konulara göz atarsanız hep kalıplaşmış sözler söyleniyor artık.
Hayır ben örnek verdim. Ama değişemez diye bir kade de yok. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı