Sonra diyorlarki insanlara sert davranıyorsun

. Hocam daha önce bununla ilgili birçok konu açıldı siz onlara bakmadan araştırmadan nasıl programlama yapacaksın?
Bir zaman sonra hata aldığında araştırmadan hazır cevap mı bekleyeceksiniz? Kusura bakma ama önceki konulara bakınız ilk önce sonrasında yardımcı olalım.
Yinede yardımcı olucam, bundan sonra rica ediyorum konu açmadan önce benzer olarak hangi konular açılmış nasıl cevaplar gelmiş göz atınız.
16 yaşındayım ve yazılıma başlamak istiyorum, gerçekten çok ilgimi çekiyor ama yazılım ile ilgili bir bilgim yok. Hangi yazılım dillerini öğrenmeliyim nasıl başlayabilirim? Amacım program ve uygulama yapmak, yani kodlamayı yazılımı tamamen öğrenmek istiyorum. Nerelerden öğrenebilirim ve nereden...
www.technopat.net
Ben, daha önce yazılımla herhangi bir bağlantısı bulunmayan, normal bir PC kullanıcısıyım. Son zamanlarda yazılımla uğraşmak istiyorum ancak nerden başlayacağım konusunda bir fikrim yok. C# , C++ , JAVA, Python vs. Giriş seviyesi için ideal olan hangisidir ? Ve önerdiğiniz dili giriş seviyesinde...
www.technopat.net
Arkadaşlar merhaba. Elektrik-elektronik mühendisliği bölümünden mezun oldum. Kendimi geliştirmek ve dünyayı yakalamak için detaylı bir biçimde bir programlama dili öğrenmek istiyorum. Python dilini kullanarak Raspberry Pi ile tez ödevi yaptım. Açıkçası Python'un geniş kütüphanesi çok hoşuma...
www.technopat.net
Python. Bol bol araştırma ve pratik yapın. Her yeni öğrendiğiniz şeyle kendi çapınızda ufak bir proje yapın. Kaydedin, dursun kenarda. Gün geçtikçe ilerlemenizi görmenize ve unuttuğunuz şeyleri hatırlamanıza yardımcı olacaktır. Github repo su oluştur diyor yani. 🙂 Yazdıklarını github a atman...
www.technopat.net
Arkadaşlar 14 yaşındayım, kodlama programlamaya başlamak istiyorum. Nereden başlamalıyım, nasıl ilerlemeliyim?
www.technopat.net
Benim mobil uygulama yapma projem var ama yazılım hakkında pek bir bilgim yok. Sizce hangi programlama dilinden başlamalıyım ve nasıl öğrenirim?
www.technopat.net