Hocam dediklerinizin çoğuna katılıyorum çoğu da doğrudur ancak bir kez Proteinocean'daki pirinç ununun 100 gramında 35 gram civarında karbonhidrat olduğunu söylemiştiniz. Ancak o bir ölçeğinde olan kadardı. Olabilir yanlış görmüşünüzdür belki. Ancak bu run ürünleri hakkındaki yorumlarınıza da katılmıyorum onlar da yanlış olabilir. Fiyatları gereksiz uygun. Belki de piyasaki en ucuz tozlardan bir tanesi. Fiyatı aynı seviyede olan markalar nasıl güven vermiyorsa bu da aynı. Protein oranını vs hesabını yapabilen biri değilim, ancak analiz raporuna gönderilirse ne mal olduğu ortaya çıkar.
Bu zamana kadar da aptallık yapıp çöp markalardan birçok protein tozu aldım. Ve bu analiz raporlarını görerek şunu öğrendim ki kaliteli alınmayacaksa hiç alınmamalı. Ifbb Pro Card alıp, mr Olmpiya'da yarışacak kadar bu işi profosyenel yapan birinin bile kullandığı markanın ne olduğunu gördüm. Bizim salondaki Pt'nin söylediği bir söz var, Türkiye'deki markalar ikiye ayrılır Türk hammedeli ve yurt dışı hammadeli, diye.
Alınırsa yurt dışı hammadeli ürünler ya da Türkiye'de kendini kanıtlamış Hardline, bıgjoy gibi markalar tercih edilmeli. Ya da hiç tercih edilmemeli.
Saydığın Türkiye'deki büyük markalar dahil ham maddelerini yurt dışından alıyor ve burada üretiyor. Sonuç olarak alınabilecek markalar. Çok marka türedi. Bırakın almayı sitesine dahi girmeyin.