Protein tozu alırken çok dikkat edin

Yani toplamda 36 gün kullanabileceğim benim anladığım. Buna göre de günlük 27.5 TL’ye tekabül ediyor. Bu da uçuk fiyat değil mi?


Bu daha uygun oluyor. Servis başı 20 TL. Grizzone’den de 120 servis kreatin de alınca günlük 23 TL masrafı oluyor.
Bir ölçeği 30 gram olarak hesaplayın.
Elimde en çok reğabet gören markalrın karşılaştırmalırı vardı fakat evde değilim uyguna geliyorsa mysupplement alın direk.
 
Bütçesi olmayan adam kendini niye ne olduğu belirsiz supplement almaya zorlasın? Gider tavuk alır, ocean alınmaz ayrıca hammadesi belli değil, firma adı vermedikleri sürece A-L-I-N-M-A-Z

Swiss ile Grizzone aynı yerden hammade alıyor ikiside alınmaz.


Saf maddeler vs. her türlü alınır protein oceana bi algı var şuan belki piysada diğer ürünleri bu fiyata almanıza sebep veren bile protein ocean, diğer birgün oceande fiyatları yükseltince bakın diğer markalar nasıl fiyatları yükseltiyor.

Ocean birçok kişiye sponsor olup burdan kendine müşteri çekebilmektedir bununla birlikte ürünleri ucuza sunuyor sponsor olduğu kişinin koduyla ürün alınırsa sporcuya belli bir miktar ödeme yapıyor.

Ocena olan algı çok boş gıda dedektifindede bir sıkıntısı yok bütçesi olmayanlar alabilir herkesin parası zaten HIQ yetmiyor.
Bu zamanda bakılması gereken hususun analiz raporları ve fiyatların olduğunu düşünüyorum. HIQ övücülerinin oluşturduğu bir ''Protein Ocean algısı'' var. Belli ki sen de buna kapılmışsın dostum. Elde tutulur hiçbir sebebin yok ''Protein Ocean' A-L-I-N-M-A-Z'' demek için. Hiçbir marka sahbinin diğer marka ile ilgili dediklerinin yüzde yüzüne inanma, arada iftiraya kaçan ithamlar da bulunabiliyor. Senin paran varsa değil Bigjoy, değil HIQ , git Weider al. BCAA kullanıcısı arkadaşının da ''OŞIN URUNLERI UN BONO YOROMODO'' demeden önce özellikle kreatini 1 ay gibi bir süre düzenli olarak kullanmalı, etkisini gözlemlemeli, işe yaramadıysa da böyle bir şey dememeli herkese yarayacak diye bir şey yok kullananların çoğu verim alıyor arkadaşın almadı diye un olmuyor. Bir dahakine aromasızını alırsa belki işe yarar. Ayrıca BCAA'dan ne gibi bir etki bekledi gerçekten çok merak ettim. Markanın analiz raporları ortada o yüzden büyük harflerle alınmaz yazmanı gerektirecek bir durum yok.
 
Bu zamanda bakılması gereken hususun analiz raporları ve fiyatların olduğunu düşünüyorum. HIQ övücülerinin oluşturduğu bir "Proteinocean algısı" var. Belli ki sen de buna kapılmışsın dostum. Elde tutulur hiçbir sebebin yok "Proteinocean' a-l-ı-n-M-A-Z" demek için. Hiçbir marka sahbinin diğer marka ile ilgili dediklerinin yüzde yüzüne inanma, arada iftiraya kaçan ithamlar da bulunabiliyor. Senin paran varsa değil bigjoy, değil HIQ, git weider al. BCAA kullanıcısı arkadaşının da "oşın urunlerı un bono yoromodo" demeden önce özellikle kreatini 1 ay gibi bir süre düzenli olarak kullanmalı, etkisini gözlemlemeli, işe yaramadıysa da böyle bir şey dememeli herkese yarayacak diye bir şey yok kullananların çoğu verim alıyor arkadaşın almadı diye un olmuyor. Bir dahakine aromasızını alırsa belki işe yarar. Ayrıca BCAA'dan ne gibi bir etki bekledi gerçekten çok merak ettim. Markanın analiz raporları ortada o yüzden büyük harflerle alınmaz yazmanı gerektirecek bir durum yok.

Ben HIQ övücüsü falan değilim, daha önceki konularda HIQ indirime girmediği sürece alınmaz demiştim, lakin siz oceanı eleştiren herkesi HIQ övücüsü olarak gördüğünüz için böyle damgalanıyoruz maalesef, paran varsa evet değil HIQ weider al optimum al, HIQ zaten orta-yüksek bütçe için uygun (indirime girdiğinde orta bütçe içinde uygun), BCAA kullanıcısı arkadaşım kreatinini kullandı etkisini gördü zaten ben ocean kreatinine sallamadım saf madde zaten, wheyini ve preworkoutunu da kullandı çoğu üründe gözlemlediği şey çok çabuk kurumasıydı, preworkoutunun zaten bir işe yaradığı yok büyük harflerle alınmaz yazmamı gerektircek bir durum var, aşağı yukarı aynı fiyat bandında hammaddesi(volacten) ve fabrikası belli, kaç yıldır supplement işinde olan mysupplement varken adam niye gitsin un gibi ocean alsın, parası yetmiyorsa niye diretsin illa supplement alacağım diye ocean alsın? Gitsin tavuk alsın o paraya, analiz sonuçları demişsin bir şey çıkmadı diye güvenilir mi oluyor ocean? Güvenilir olsa aldığı ham madde firmasının adını söyler, daha yeni çıkan Grizzone bile söyledi (wp hattı üzerinden sordum astosandan alıyorlar hammaddeyi), ama ne hikmetse ocean söyleyemiyor.
 
Ben HIQ övücüsü falan değilim, daha önceki konularda HIQ indirime girmediği sürece alınmaz demiştim.
Doğru demişsiniz.
lakin siz oceanı eleştiren herkesi HIQ övücüsü olarak gördüğünüz için böyle damgalanıyoruz maalesef,
Hayır öyle görmüyorum.
BCAA kullanıcısı arkadaşım kreatinini kullandı etkisini gördü
Bunu ekstra belirtmeliydiniz.
zaten ben ocean kreatinine sallamadım saf madde zaten, wheyini ve preworkoutunu da kullandı çoğu üründe gözlemlediği şey çok çabuk kurumasıydı, preworkoutunun zaten bir işe yaradığı yok büyük harflerle alınmaz yazmamı gerektircek bir durum var, aşağı yukarı aynı fiyat bandında hammaddesi(volacten) ve fabrikası belli, kaç yıldır supplement işinde olan mysupplement varken adam niye gitsin un gibi ocean alsın,
Ocean'ın pre workotunu ben de başarılı bulmuyorum fiyatı pahalı tadı kötü etkisi tartışılabilir. Ancak gene un gibi demenin hiçbir anlamı yok. Suda karışıyor mu karışıyor. Sosyal medyadan görüp un diye üstelemenin mantığı yok. Ayrıca mysupllement şu an kullanıyorum gayet iyi ancak içeriği değiştirilmiş tekrar alınmadan önce gözden geçirilenbilir. Ayrıca hammede yerinin dğeiştirlidğini de duymuştum ancak bilgi sahibi olduğum bir konu değil. Ocen ile mysupplement'in fiyatları aynı seviyedeyse my supplement daha iyi bir tercih olabilir.
parası yetmiyorsa niye diretsin illa supplement alacağım diye ocean alsın?
Supplement almak zorunda değil. Ancak almak istiyorsa Ocean alabilir. Bunun söylememein sebebi ise analiz rapolarının doğru çıkması. Güvenmeyen almasın. Başkası söyledi diye inanmak zorunda değilim diyorsan şüpheli yaklaştığın markanın tozuna kendin de analiz raporu yaptırabilirsin O zaman görürsün un mu değil mi.
Gitsin tavuk alsın o paraya, analiz sonuçları demişsin bir şey çıkmadı diye güvenilir mi oluyor ocean? Güvenilir olsa aldığı ham madde firmasının adını söyler, daha yeni çıkan Grizzone bile söyledi (wp hattı üzerinden sordum astosandan alıyorlar hammaddeyi), ama ne hikmetse ocean söyleyemiyor.
Analiz raporlarını yaparken isimleri sansürlüyorlar hukuki açıdan sıkıntı çıkmaması için. Ocean ve HIQ gıda detektifinin ifşaladıkları markarlar arasında değildi. Sonradan analizleri yapılmış. O mu yapmış başaksı mı yapmış bilmiyorum Tİktok'ta Zorba Onur'dan duydum ben de. Ancak dediğim gibi başkası dedi diye inanmak istemiyorsan kendin de yaptırabilirsin analiz rapolarını.
 
Ayrıca mysupllement şu an kullanıyorum gayet iyi ancak içeriği değiştirilmiş tekrar alınmadan önce gözden geçirilenbilir. Ayrıca hammede yerinin dğeiştirlidğini de duymuştum ancak bilgi sahibi olduğum bir konu değil. Ocen ile mysupplement'in fiyatları aynı seviyedeyse my supplement daha iyi bir tercih olabilir.

Ham madde yine volacten alınıyor, içerikte hemen hemen aynı, sadece ambalaj değiştirdiler, onun harici konularda yazdıklarınız konusunda çoğunlukla katılıyorum size.
 
İster insanın ister inanmayın hocam. Ben almam. Kanıt isteklerine cevap vermemişlermiş. Fiyatlarından ne mal olduğu her halükarda belli oluyor. Dilerseniz almaya devam edebilirsiniz.
Yıllardır denemediğim kullanmadığım marka kalmadı 2 yıldır genelde Ssnin ürünlerini kullanıyorum. Fiyat performans oranı Türkiye’de en yüksek marka bence. Ürünlerinin tamamı kendini hissettiriyor. Kullandığım için bu söylentilere asla inanmadım, inanmam. Ben kendime inanırım. Bu ürünlerin etkisi yüksek, faydası var.
Bence birilerini ciddi rahatsız etmiş olmalı ki firmayı karalamışlar
Yayında paylaştıkları ve adına analiz raporu dedikleri gönderide hiçbir bilgi görünmüyor. Neyi analiz ettirmişler, nerede ettirmişler hiçbir şey belli değil. Zaten genel olarak yayını yapan kişiyle ilgili biraz araştırma yaparsanız ne iş yaptığını, bu paylaşımları neden yaptığını da görürsünüz.
sorgulamadan inanan arkadaşlar ekşisözlükte gıdadedektifinin önceki icraatlerini ve yaptığı yanlış yayınları okusunlar sosyal sorumluluk adı altında parayı vereni gömüyor bunu anlamak zor değil
Firma çarşaf çarşaf profilinde açıklamaları paylaştı, gitti kaç tane analiz paylaştı merak eden arkadaşlar bence önce onu okusunlar ona baksınlar. Boş kağıda inanacaginiza biraz araştırma yapın
 
İster insanın ister inanmayın hocam. Ben almam. Kanıt isteklerine cevap vermemişlermiş. Fiyatlarından ne mal olduğu her halükarda belli oluyor. Dilerseniz almaya devam edebilirsiniz.
Herhalde kanıt isteyecekler herkesin her söylediğine mi inanacaz tabi ki araştırıp sorusturacagiz. Aklımız var fikrimiz var. Daha önce ürünlerini kullanmadınız sanırım. Bence kullanmayan insanların yorum yapması saçma. Ne biliyorsun, ne gördün de yorum yapıyorsun diye düşünüyorum ben. Bu millete yaranmak çok zor. Kampanya yapıyorlar, fiyatları düşük tutuyorlar ne mal olduğu belli diyorsunuz, fiyatları artıyor iki gün önce şu fiyattı niye arttırdınız diyorsunuz. Allah akıl fikir versin ne diyelim.
Yıllardır denemediğim kullanmadığım marka kalmadı 2 yıldır genelde Ssnin ürünlerini kullanıyorum. Fiyat performans oranı Türkiye’de en yüksek marka bence. Ürünlerinin tamamı kendini hissettiriyor. Kullandığım için bu söylentilere asla inanmadım, inanmam. Ben kendime inanırım. Bu ürünlerin etkisi yüksek, faydası var.
Bence birilerini ciddi rahatsız etmiş olmalı ki firmayı karalamışlar
Yayında paylaştıkları ve adına analiz raporu dedikleri gönderide hiçbir bilgi görünmüyor. Neyi analiz ettirmişler, nerede ettirmişler hiçbir şey belli değil. Zaten genel olarak yayını yapan kişiyle ilgili biraz araştırma yaparsanız ne iş yaptığını, bu paylaşımları neden yaptığını da görürsünüz.
sorgulamadan inanan arkadaşlar ekşisözlükte gıdadedektifinin önceki icraatlerini ve yaptığı yanlış yayınları okusunlar sosyal sorumluluk adı altında parayı vereni gömüyor bunu anlamak zor değil
Firma çarşaf çarşaf profilinde açıklamaları paylaştı, gitti kaç tane analiz paylaştı merak eden arkadaşlar bence önce onu okusunlar ona baksınlar. Boş kağıda inanacaginiza biraz araştırma yapın
Kesinlikle katılıyorum. Tüm supplementlerimi ssnden alıyorum uzun zamandır. Etkileri inanılmaz tabi doğru kullanana. Bu sporda kendini bilmek, tanımak ve buna göre doğru ürünü, doğru zamanda kullanmak çok önemli. Piyasada çok fazla boş laf dönüyor. Öncelikle hiçbirine inancım yok. Gıdadedektifi denilen sayfa sürekli bu şekilde paylaşımlar yapıp kenara çekiliyor. Duyduğuma göre yurtdışında da yaşadığı için hukuksal açıdan herhangi bir yaptırımı da olamıyor. Ben böyle sayfalara itibar etmem. Ben kendimi, kullandığım ürünü biliyorum. Kimseye körü körüne inanmayın arkadaşlar. Kimi, ne kadar tanıyorsunuz?
Ssn de bir markadır ürününü kullanırsınız eğer fayda etki görüyorsanız söylenenlerin ne önemi var. Gıdadedektifini boş kaynak olarak görüyorum. Gıdadedektifinin boş attığı sayfaya, sadece bir kaç değerin yazdığı sayfaya inanıyorsunuz da Ssn kendi sayfasında 3-4 farklı analiz sonucu paylaştı yer saat tarih numune her şey belli buna niye inanmıyorsunuz? Benim aklım almıyor.
Ben boş sayfaya değil, gerçek analiz sonucuna inanıyorum. Kullandığım ürüne inanıyorum. Tüm bu konununda boş söylenti olduğunu düşünüyorum. Herkes birilerini karalama peşinde.
 
Son düzenleme:
Fahiş fiyatlarla yüksek proteinli diye satılan sporcu supplement ürünlerinde etiket beyanları gerçeği yansıtıyor mu? - Gıda Dedektifi
Bu site yer alan markalardan SSN'yi bulabilir, analiz raporlarını inceleyebilrsiniz. Zaten fiyatından da ne olduğu az buçuk tahmin edilebilyor. Bu sitede yer alanlarsa sadece birkaçı. Bundan tonla var ve SSN sadece bunlardan biri. Bir dahakine daha güvenilir ve piyasada ismi duyulan köklü markaları tercih edin.
Siz gerçek bir analiz raporu gördünüz mü hiç? bu analiz raporu dedikleri görsellerde neden hiçbir bilgi yok sizce? Neden bazı(?) markaları paylaşma gereği duymuşlardır sizce? Gıdadedektifi kişisini hiç bilir misiniz? Araştırdınız mı?
Ssn gayet piyasada ismi duyulmuş, köklü ve güvenilir bir marka. Bir Ssn markası tüketicisiyim ve ürünlerini çok memnun olarak kullandığımı da belirtmek isterim. Hemen hemen tüm ürünlerini denedim, kullandım. Hepsi gayet iş görür, etkili ürünler. O yüzden bu çıkan haberlere gözüm kapalı inanmak yerine markanın da açıklamasını dinledim. Tabi ki önce araştırmalı, soruşturmalı ona göre inanmalı. Hem açıklamalarını dinledim hemde paylaştıkları raporları gördüm. Bir değil birden fazla analiz yaptırmışlar ve hepsini paylaştılar. Şimdi ben size soruyorum sizin açınızdan bakarak ama yine de mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum siz cevap verirseniz belki karşılıklı görüşlerimizi paylaşabiliriz. Şimdi ben bir tüketici olarak ssn markasının kendi hesabında birden fazla laboratuvarda yaptırdığı analizlere inanmıyorken neden gıdadedektifinin sayfasında paylaştığı kurumsallıktan uzak küçük bir not sayfasına inanayım? Hem de gıdadedektifi hakkında çıkmış bir çok şikayet varken?
Herkes inanmak istediğine inansın ama bir sayfanın paylaştığı ne idüğü belirsiz paylaşımlardan dolayı markaları yok yere karalamasınlar. Bir şey hakkında atıp tutarken elinizde gerçek bir kanıt olsun. Madem bir fikir beyan etmek istiyorsunuz bu kadar kesin konusabiliyorsunuz yaptırın sizlerde bir analiz raporu yalan mi doğru mu gorelim. İnsanları yalan yanlış bilgilendirmeyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı