Protein tozu kullanımı nasıl olmalı?

TheCrayz

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, benim bir sorum olacaktı. Yaşım 17, ben günde 300 gr tavuk yiyorum 2 günde 1, bu yemediğim günlerde big joy protein tozu aldım, onu kullansam zararı olur mu böbreklerime? Günde en az 3 lt su tüketiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer günlük protein ihtiyacını karşılıyorsan içmene gerek yok. Ben çok fazla protein tüketemediğim günlerde kullanıyorum. Böbreklerine zararı günde 10 servis falan içmiyorsan olmaz.

Eğer günlük protein ihtiyacını karşılıyorsan içmene gerek yok. Ben çok fazla protein tüketemediğim günlerde kullanıyorum. Böbreklerine zararı günde 10 servis falan içmiyorsan olmaz.

Yok aslında günlük protein miktarına göre sormak istemiştim tavuk yediğim gün aslında 31 gr protein alıyorum ama tüketmediğim gün protein ihtiyacı oluyor 1 serviste ise zaten 24 gr protein bulunuyor zaten günde 1 servis tüketirim bunun bana
bir eksisi olur mu 1 gün kullanıp 1 gün kullanamak problem yaratırmı bunuda sormuş olim şimdiden teşekkürler.

Yok aslında günlük protein miktarına göre sormak istemiştim tavuk yediğim gün aslında 31 gr protein alıyorum ama tüketmediğim gün protein ihtiyacı oluyor 1 serviste ise zaten 24 gr protein bulunuyor zaten günde 1 servis tüketirim bunun bana bir eksisi olur mu?
Eksisi olmaz, ihtiyacın olursa 1 servisten fazla da kullanabilirsin.

Yok aslında günlük protein miktarına göre sormak istemiştim tavuk yediğim gün aslında 31 gr protein alıyorum ama tüketmediğim gün protein ihtiyacı oluyor 1 serviste ise zaten 24 gr protein bulunuyor zaten günde 1 servis tüketirim bunun bana bir eksisi olur mu 1 gün kullanıp 1 gün kullanamak problem yaratırmı bunuda sormuş olayım şimdiden teşekkürler.
Ne arayla kullandığının önemi yok, yani ara vermen falan bir şeyi değiştirmez. Bunu supplement olarak değil yediklerinden gelen bir makro olarak düşünürsen daha rahat olabilirsin.
Bir gün çok fazla et tüketip öteki gün az et yemek sana zarar vermiyorsa, bu da vermez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı