Protein tozu önerisi

Kreatin su toplar ama asıl görevi güç kuvvet vermektedir çalıştığın kilolar hafif gelir kilo arttırmana yardımcı olur daha çok tekrar çıkarma olanağı sunar.
 


 


Torq nutrition'ın denemek için tek kullanimlik almıştım. Daha önce bir çok marka protein tozu denedim. Hemen hemen hepsinin kıvam olarak birbirine benziyordu. Torq markada bildiğin tuz kıvamı var. Yani akışkan bir kıvam vardı. (Toz halinden bahsediyorum.)
Bana pek güven vermedi açıkçası. Hiç protein tozu gibi gelmedi bana. Çok düşük kalitede de olabilir, bilmiyorum. Zaten tat olarak her aromasi cok kötüydü.
 
Bu konuyu açmadan Hardline'ı düşünmüştüm ben de hocam ama sonrasında kreatin var diye vazgeçtim. Kreatin konusu hakkında çok bir bilgim yok uzun süre kullanınca sanırım su topluyor kaslar o şekilde etksini görüyorsun. O yüzden onu pas geçmiştim. Protein ocean markasının yorumlarını okurken çok tatlı olduğu hakkında yorumlar görmüştüm. Tatlandırıcı ile şeker oranı fazla olmuş sanırım. Weider için şimdi baktım ama bütçemi aşıyor o durum malesef.

Teşekkürler hocam öneriler için.

Gerçekten mi? Ben de tam tersi yönünde yorumlar okumuştum:) tadı iyi diyorlardı. İçinde 5 adet şase var sanıyordum dediğiniz gibi o sorun olabilir. İçersinde ölçekte çıkmıyordur sanırsam. İlk defa protein tozu alacağım için ölçekte ayarlamam lazım.


Bu önerilerinize göre protein ocean olabilir sanırım ama tadından ziyade şeker oranından korkuyorum. Sonrasında kötü bir dönüşü olmasın diye.
Ciddiyim, hatta aldığıma dair kanıt olarak aşağıya resim bırakıyorum, Fellas önermem hem pahalı hem tadı kötü hem paket kullanışsız hem de ölçek yok.
 
Hocam protein ocean güzel firma kendim kreatinini kullanıyorum memnunum whey proteini de güzeldir kullanan arkadaşlarım var.

Protein Ocean'ı önerirken nasıl bir ruh halindeydiniz bilmiyorum fakat protein ocean kadar kötü bir ürün üreten başka bir firma yok.

Türkiye'de aman aman supplement üreten marka yok bütçeniz varsa yurt dışından getirtin.
 
Protein Ocean'ı önerirken nasıl bir ruh halindeydiniz bilmiyorum fakat protein ocean kadar kötü bir ürün üreten başka bir firma yok.

Türkiye'de aman aman supplement üreten marka yok bütçeniz varsa yurt dışından getirtin.
Yurtdışından niye getirsin? Yurtdışı menşeili ürünler Türkiye'de satılmıyor mı?
 
Yurtdışında üretilen ürünlerin içerikleri çok fark ediyor. Türkiye'de ürünlerin MG kısmı çok kısılıyor hem Yurtdışında daha uygun fiyatlı ve daha iyi supplement üreticileri var.
Bir an düşünmeden yazdım. Bir kaç marka dışında ithal ürün Türkiye'de yok zaten. Distribütörler getirmiyor olabilir yüksek dolar kurundan dolayi. Veya firmalar vermiyordur bilemiyorum. Saysak 5-6 marka anca çıkar.
Ayrıca kargo ile Türkiye'ye getirtemiyoruz diye biliyorum. Gıda ürünü olduğu için. Yanılıyor olabilirim.

Ayrıca zaten insanlarda para olsa yinede bu 5-6 marka ithal ürün alır. O yüzden düşük bütçede milyon tane Türk markası türedi piyasada. Eskiden bu kadar yoktu. Proteinocean çöpüne dicemde demeyeyim, kötü ürünlere kaldı millet malesef.
MG dediğin ne oluyor?
 

Geri
Yukarı