Protein tozu ve evde spor programı önerisi

reis61615234

Hectopat
Daha fazla  
Evde spora başladım az da olsa spor geçmişim var. Orta bütçeli protein tozu önerebilecek var mı ve ev için antrenman programı önerebilecek var mı? Evde 2 adet 10'ar kiloluk dumbellarım var artı olarak 40 kilo ağırlık plakaları var ve düz barım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, hevesinizi kırmak gibi olmasın ama evde belli bir yere kadar gelişebilirsiniz. Spor geçmişiniz var, bunu biliyorsunuzdur. Büyük ihtimalle protein tozu olarak şunu önerebilirim.
Kullandım gayet tadı falan iyiydi.
Ama yine de arıştırmanı öneririm.
Bir yan etkisi falan olmasın, tekrardan arıştırmanı öneririm iyi günler.

Hocam, hevesinizi kırmak gibi olmasın ama evde belli bir yere kadar gelişebilirsiniz. Spor geçmişiniz var, bunu biliyorsunuzdur. Büyük ihtimalle protein tozu olarak şunu önerebilirim.
Kullandım gayet tadı falan iyiydi.
Ama yine de arıştırmanı öneririm.
Bir yan etkisi falan olmasın, tekrardan arıştırmanı öneririm iyi günler.

Hocam zaten aşırı büyüme niyetinde değilim aslında gelişme konusu tartışılır spor salonuna gitmek şart diğen tarafla. Gereken ekipmanlara sahipseniz evdede gelişebilirsiniz.

Ham madde İngiltere menşeli arla firmasından, mochalısı soğuk kahve gibi çilekliside milkshake gibi.

Ozan10 koduyla 200 TL düşüyor, çilekli veya bisküvili almanı öneririm.

Ham madde İngiltere menşeli arla firmasından, mochalısı soğuk kahve gibi çilekliside milkshake gibi.

Ozan10 koduyla 200 TL düşüyor, çilekli veya bisküvili almanı öneririm.

Teşekkürler ederim hacı.

Protein tozu almani kesinlikle tavsiye etmem. Bunun bir endustri ve insanlarin bir sekilde size birseyler satmayi amacladigini unutmayin arkadaslar. Spor konusunda ise reddit in bodyweight fitnessini tavsiye ederim.

Protein tozu almanı kesinlikle tavsiye etmem. Bunun bir endustri ve insanlarin bir sekilde size bir şeyler satmayi amacladigini unutmayin arkadaşlar. Spor konusunda ise Reddit'in bodyweight fitnessini tavsiye ederim.

Protein tozunu tavsiye etmemenin amacı nedir onu anlamadım sonuçta profesyonel sporcuda yeni başlayan sporcuda kullanan milyonlarca insan var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı