Proteinocean güvenilir mi?

Günde 5-6 gram arası doğal glutamin alıyorum, BCAA için ise günde 200 gram tavuk, 400 gram yulaf, 500 gram süt, 5 yumurta, 500 gram pirinç yiyorum temel olarak. Yeterli mi bilmiyorum. Evet eaa önceliğim.
Eğer podyuma çıkmıyorsanız proteini, karbonhidratı ve kaloriyi karşılıyorsanız tamam gerisini düşünmeyin sporunuzu yapın geçin. Yoksa BCAA'ydı EAA'ydı zarttı zurttu kafanızı çok yorarsınız.

Hocam çok yiyorsunuz ya yani siz bilirsiniz tabii de pişmiş hali de çok genel günlük alınan kaloriye bakınca, iyi sporlar dilerim.

Teşekkür ederim, metabolizmam çok hızlı 700 kalori yedikten sonra 3 saat sonra acıkıyorum karnımda hissediyorum. Bu nedenle günlük 3000-4000 arası almaya çalışıyorum. Teşekkür ederim size de.

Eğer podyuma çıkmıyorsanız proteini, karbonhidratı ve kaloriyi karşılıyorsanız tamam gerisini düşünmeyin sporunuzu yapın geçin. Yoksa BCAA'ydı EAA'ydı zarttı zurttu kafanızı çok yorarsınız.
Anladım tamamdır teşekkürler.
Vitamin ve kreatin dışında alınmaz. Proteinlerin gramajı çok düşük 16-18g
Vitamin kullanıyorum ekleme yapacağım, kreatin de çok istiyorum ama saçlar malum zaten döküldü biraz genetikte yatkın gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı