PS 4 mü Xbox mı Nintendo Switch mi?

Selam gençler, ben konsol almayı düşünüyorum ancak hangisi iyi bilmiyorum. Bir bilgi vermem gerekirse elverişli, geriye uyumluluğu güzel bir konsol istiyorum ancak PC'deki oyunlar da gelişti. Hangisi? Karar vermeme yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi günler.

Excusive oyunlar senin için çok önemli değil ise Xbox al yanına Xbox Game Pass alırsan çoğu oyunu oynarsın.
 
Windows 10 Pro -64 BIT-DDR3.

-2 GB RAM -AMD anthlon X2 220 Processor 2(cpus)

-1GB ekran kartı -ATI Radeon HD b
Windows 10 Pro -64 BIT-DDR3.

-2 GB RAM -AMD anthlon X2 220 Processor 2(cpus)

-1GB ekran kartı -ATI Radeon HD 3450.

Eger yeteri kadar butceniz, birikmişiniz var ise ugrasmayin PC alin gitsin. Sadece oyun icin alicaksaniz bence PC daha mantikli.

Butceniz ne kadar bu arada?
 
Araştırıp 2800 TL'ye Nintendo Switch buldum bütçem şu an 4000 olabilir.

Bence ileride Nintendo Switch aldiginiza pisman olabilirsiniz oyun konusunda sonucta zevk isi ama zevklerde ileride degisiyor. Ha eger butce konusunde hem PC hem konsolla birlesik olarak soyluyorsaniz, konsola hic para ayirmayin. Sanirim 7-8K lık bir butceniz var. 1080P 144Hz VA panel 3-5 mslik bir monitör alip, bilgisayarinizi ve monitörunuzu ya da dizustuyse dizustunu satip monitör fiyatini da cikartabilirsiniz belki. Ben sadece 3 bin TL nizin oldugunu sanmistim. 7-8K ya cok rahat guzel bir sistem toplanir. En az 1080P Ultra ayarlarda tum oyunlari bence 60FPS'den assagi oynatmaz. Dedigim gibi ben sadece butcenizin 3 bin TL oldugunu sanmistim. Eger butceniz 7-8K arasi birseyse mutlaka PC'ye yonelin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı