Niye ki? 240 TL'lik paketten atıyorum 29 tane alsa üzerine 1 tane Deluxe yükseltmesi yapınca 30 yıllık Deluxe üyeliğin oluyor diye duydum doğru mu bilmiyorum ama. Eğer doğruysa öyle yapması mantıklı bence, normalin yarı fiyatına alır çünkü.
Biri 27 yıllık PS Deluxe alımı yapmıştı o başlığın altına 3-4 kişi yazmıştı. Bu şekilde alsaydın o paraya 50 yıllık alabilirdin diye. Doğruluğunu bilemiyorum ama öyle bir şey varsa gitti paracıklar.
Tamam bende diyorum ki haber geldikten sonra 60 günü var 60 günden sonra zam gelecek zaten daha haber gelmedi o haber gelince 60 gün sonra zam gelecek bunu anlatmaya çalışıyordum sadece
Tamam bende diyorum ki haber geldikten sonra 60 günü var 60 günden sonra zam gelecek zaten daha haber gelmedi o haber gelince 60 gün sonra zam gelecek bunu anlatmaya çalışıyordum sadece
Dostum ben anladım zaten dediğini. Açıklanınca 60 gün boyunca kapışılır demek istedim. Bu arada ban yediğim için yorumlarını beğenemiyorum haberin olsun.
Dostum ben anladım zaten dediğini. Açıklanınca 60 gün boyunca kapışılır demek istedim. Bu arada ban yediğim için yorumlarını beğenemiyorum haberin olsun.
Zaten öyle bir haber olsaydı herkes konuşurdu kimse konuşmadığına göre öyle birşey yok zaten deluxe almakla iyi yapmışsınız en iyi ve en üst paket o zaten.
Ben PlayStation Türkiye'den çekileceğini açıkladığı için güvenemedim açıkçası ve haziran ayına gelmeden uzattım ne olur ne olmaz diye. Önceden haber verecek olmaları güzel olmuş zaten mantıklı olan öyle yapmaları.