PS 4 vs PS5

60 gün önceden haber veriliyor.

Yarın duyurulursa, PS Store sakar şakirin bakkalı gibi olur.

Bence direkt Deluxe paketini alsın yıllık 460 TL olandan bahsediyorum.

Niye ki? 240 TL'lik paketten atıyorum 29 tane alsa üzerine 1 tane Deluxe yükseltmesi yapınca 30 yıllık Deluxe üyeliğin oluyor diye duydum doğru mu bilmiyorum ama. Eğer doğruysa öyle yapması mantıklı bence, normalin yarı fiyatına alır çünkü.

Öyle bir şey yok diye biliyorum.

Biri 27 yıllık PS Deluxe alımı yapmıştı o başlığın altına 3-4 kişi yazmıştı. Bu şekilde alsaydın o paraya 50 yıllık alabilirdin diye. Doğruluğunu bilemiyorum ama öyle bir şey varsa gitti paracıklar.

Yarın duyurulursa 60 gün süresi olacak şakirin derken anlamadımda orayı?

Kapışılır yani üyelikler. Çünkü gelecek olan zamla birlikte 1500-2000 TL civarına çıkabilir diyorlar yıllık...

Bu şekilde alsaydın o paraya 50 yıllık alabilirdin diye. Doğruluğunu bilemiyorum ama öyle bir şey varsa gitti paracıklar
Öyle birşey yok sallamışlar.

Çünkü gelecek olan zamla birlikte 1500-2000 TL civarına çıkabilir diyorlar yıllık
Tamam bende diyorum ki haber geldikten sonra 60 günü var 60 günden sonra zam gelecek zaten daha haber gelmedi o haber gelince 60 gün sonra zam gelecek bunu anlatmaya çalışıyordum sadece :)

Öyle bir şey yok sallamışlar.

İyi bari o zaman iyi ki Deluxe almışım. Teşekkürler bilgi için bu arada.

Tamam bende diyorum ki haber geldikten sonra 60 günü var 60 günden sonra zam gelecek zaten daha haber gelmedi o haber gelince 60 gün sonra zam gelecek bunu anlatmaya çalışıyordum sadece :)

Dostum ben anladım zaten dediğini. Açıklanınca 60 gün boyunca kapışılır demek istedim. Bu arada ban yediğim için yorumlarını beğenemiyorum haberin olsun.🙂

Dostum ben anladım zaten dediğini. Açıklanınca 60 gün boyunca kapışılır demek istedim. Bu arada ban yediğim için yorumlarını beğenemiyorum haberin olsun.🙂
Hatırlarsanız xbox game pass içinde xbox demişti game pass'e zam gelecek diye herkes 2-3 yıllık aldı sonrada zamlandı zaten.

yorumlarını beğenemiyorum haberin olsun.🙂
Sıkıntı değil hocam.

İyi bari o zaman iyi ki Deluxe almışım. Teşekkürler bilgi için bu arada.
Zaten öyle bir haber olsaydı herkes konuşurdu kimse konuşmadığına göre öyle birşey yok zaten deluxe almakla iyi yapmışsınız en iyi ve en üst paket o zaten.

Hatırlarsanız Xbox Game Pass içinde Xbox demişti Game Pass'e zam gelecek diye herkes 2-3 yıllık aldı sonra da zamlandı zaten.

Ben PlayStation Türkiye'den çekileceğini açıkladığı için güvenemedim açıkçası ve haziran ayına gelmeden uzattım ne olur ne olmaz diye. Önceden haber verecek olmaları güzel olmuş zaten mantıklı olan öyle yapmaları.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00