PS 4 vs Xbox One

Xbox One or PS 4

  • PS 4

    Oy: 10 83,3%
  • Xbox One

    Oy: 2 16,7%

  • Oy verenlerin toplamı
    12

Doğukan Seyfi

Kilopat
Katılım
20 Ocak 2016
Mesajlar
393
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi sosyaller, arkadaşlar yazın çalışıp oyun oynamak için bir konsol almayı düşünüyorum. Oynayacağım oyunlar belli başlı; GTA 5, Skyrim, Division gibi. Sizce PS4 mü almalıyım XBox One mı? Düşüncelerinizi bekliyorum.
 
Her iki konsolunda kendine özel oyunları var. Bunlardan hangisi hoşunuza giderse o konsolu alın. Eğer exclusive oyunlar çok önemli değil diyorsanız, bir teknoloji mağazasında deneme imkanınız varsa gidin deneyin. Gamepadleri ve arayüzlerini karşılaştırın, öyle karar verin. İki konsolu da kullanan biri olarak, ayrı ayrı keyif alıyorum. Ancak göz ardı edilemeyecek bir durum var ki bu da PS'nin Türkiye'ye verdiği destektir.
 
XBox One'ın Exc. oyunu falan da yok. Git PS4 al. XBox One alacağına PC topla. En azından sözde XBox One'a Exc. çıkacak oyunları PC'de 60 FPS oynarsın.
 
Öncelikle şunu söyleyeyim, Skyrim yeni nesil konsollara çıkış yapmamış bir oyun. Eğer söylemeye çalıştığınız şey gelecek Elder Scrolls oyunuysa o ayrı bir konu. Yok bahsettiğiniz şey Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited ise, Gta 5, Tom Clancy's The Division ve TESO:TU gibi oyunların karşılaştırma videoları bulunmakta. Bunun yanı sıra tıpkı Etheror'un dediği gibi Sony'nin Türkçe desteği büyük bir artı. Şahsen ben Uncharted:Nathan Drake Collection'ın yurtdışından gelen versiyonunu oynamış biri olarak Türkçe desteğinden faydalanamamak bir hayli üzdü. Ve yine Göktuğ'un dediği gibi. Xbox exclusive oyunlarını Pc'ye çıkararak saçmalamış durumda. Yapmaya çalıştıkları şey Pc ile X1'i birleştirmek fakat o iş biraz zor. Çünkü bunu yapalım derken bize exclusive diye sundukları şeyleri Pc oyuncularına da sunuyor. O zaman niye konsol alayım. Gider bir adet Xbox One Gamepad alırım. Takar pc'ye öyle oynarım. Aynı hesap. Nasılsa exc. oyunlar Pc'ye de çıkıyor. Ve yine Xbox'ın Gold üyeliğini yakın zaman da 180 TL'den sunacak olması taze taze söylenebilecek eksilerinden birisi. Tüm bu söylenenler Ps4'ün artısı. Fakat X1'in de Kinect'i kimi insanlar için konsol aldırtan etmen. Bununla ilgili de internette fikir paylaşımları var. İki konsola da sahip biri olarak yeri gelmişken ben de söyleyeyim Kinect, birden fazla kişi olunca gerçekten eğlenceli olabiliyor. Diğer özellikleriyle' de Ps4 daha yakın geliyor. Ben kararsızlığımdan ikisini de aldım. Zor bir seçim. Kolay gelsin.
 
Eskiden forumda hangi konsolun exc. oyunlarını seviyorsanız onu alın diyorduk ama xbox one'a gelen çoğu exc. artık pc ye gelmeye başladı. Böylece xbox ın ps4'e göre tek artı yönü kinect oldu. Eğer cidden kinecti çok seviyorsanız, onun zevki ayrı diyorsanız xbox düşünebilirsiniz ama onun dışındaki alanlarda ps4 önde. Zaten siz kinectten bahsetmediğinize göre sizin için herhalde fazla önemi yok. O nedenle ps4 almanız sizi daha fazla memnun eder.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı