PS3 alınır mı?

Ben olsam Xbox 360 alırdım. PS3 Red Dead Redemption'da 480p'de sürünen bir konsol. Aynı oyunda X360 720p veriyor. Bu sadece tek bir örnek üstelik.

Hocam 640p değil mi? Lafın gelişi söylediniz sanırım. :D
Arkadaşlar merhaba ben uzun süredir PS3 almayı düşünüyordum az bir bütçem var şu ürünü gördüm:
Sizce bu alınır mı?

Bu fiyata alınmaz. 700 falan olsa alınır. Last of Us, Uncharted falan ilginizi çekmiyorsa dedikleri gibi Xbox 360 alabilirsiniz. Bazı oyunlarda Xbox 360 PS3 konsolundan daha üstün. @Arkham Kn1ght hocamın dediği gibi. PS3'de Red Dead Redemption 640p, Xbox 360'da 720p.

Uzun lafın kısası özel oyunlar ilginizi çekiyorsa PS3 alın, çekmiyorsa Xbox 360 alın bence. Ama gidip 1000 TL'ye almayın.
 
@berkand25

Adama mesaj attım, biraz bilgi aldım. İstediğim oyun varsa yükleyeceğini varsa Türkçe yamasını güncellemesini vb. kuracağını söyledi. Pazarlık yapmadım ama 1000 liraya düşürürsün gibi. Anında cevap verdi, bayağı ilgili bir satıcı.

Sonrasında uğraşmak istemiyorum demiştin, mesaj atıp oyun yükletebiliyorken kaçırma derim.

Bende de 1 TB modeli var Xbox 360 Slim'in. Yakın zamanda Kinect almayı düşünüyorum. Kinect oyunları ilgimi çekti. Adama sadece Kinect'i verir misin diye sordum, hepsini bir satıyorum dedi. Move'lu PS3 bulamazsın bu paraya, zaten Move da Kinect kadar iyi çalışmıyor.

 
Alınmaz. Nedeni ise fiyatların uçmuş olması ben 3 yıl önce 450tl ye almıştım dün sattım 600 tl'ye eğer fiyatların düşeceğini bilebilsek sonra alınır çünkü çok güzel oyunlar var sadece oyun değil müzik dinleme film izleme gibi şeylerin de yapılabilmesi çok iyi. Dünden beri acaba satmasa mıydım diye düşünüyorum ihtiyacım olmasa satmazdım.
 
O paraya asla alınmaz, ben geçen ay 23 CD oyunlu olanını 800'den 700'e indirerek aldım. Eğer hiç konsol almamışsan ve bilgisayarın oyun açmıyorsa tabii ki alınır. Bu ekonomi ile "PS4 ucuzlar PS5 gelince !" Diyenlere hiç bakma. Bu paralar eski konsola fazla. 700'e bulursanız alın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı