PS3 alırken nelere dikkat edilmeli?

Gerald_Emo

Hectopat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
PS5 kullanıcısıyım PS3'ü de almak istiyorum. Eski oyunları oynamak için nelere dikkat etmem gerekir? Kırık değil orijinal dijital oyunlar pahalı mı? Veya cdli bir şekilde kullanmak istiyorum. Bir ara PSN oyun satışı kalktı diye duyum aldım. Hala PSN'den oyun alabilir miyim? Orijinal kullanma taraftarıyım. Kazıklanmak istemiyorum. Fiyatları 4000 5500 TL arası normal mi? Yoksa kazık fiyat mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam PS3 almayı düşünüyorsanız orijinal kullanma fikrini kesin ama kesin bir şekilde kafanızdan atın, içinde HEN ve multiMAN yüklü olan PS3 almanızı tavsiye ediyorum. İlk oyunu 2006, son oyunu ise 2018 yılında çıkmış bir konsolu orijinal kullanmak büyük bir saçmalık.

PS5 kullanıcısıyım PS3'ü de almak istiyorum. Eski oyunları oynamak için nelere dikkat etmem gerekir? Kırık değil orijinal dijital oyunlar pahalı mı? Veya cdli bir şekilde kullanmak istiyorum. Bir ara PSN oyun satışı kalktı diye duyum aldım. Hala PSN'den oyun alabilir miyim? Orijinal kullanma taraftarıyım. Kazıklanmak istemiyorum. Fiyatları 4000 5500 TL arası normal mi? Yoksa kazık fiyat mı?

Trendyol'dan satılan PS3'lerin kolları çoğu çakma oluyor bence git temiz bir tane sarı siteden bul internetten alma.

PSN hala aktif, hatta geçenlerde GTA Online için fan yapımı sunucu açıldı. Üstteki mesajın dediği gibi CFW'li cihaz kullanmanızı tavsiye ederim. Bulabilirseniz CFW ile kırabilen Slim cihaz almanız iyi olur. Bende CFW'li Slim var, overclock işlemini yaptım ve şuan çok memnunum. Oyun sırasında sıcaklık maksimum 60°C'yi görüyor.

PSN hala aktif, hatta geçenlerde GTA Online için fan yapımı sunucu açıldı. Üstteki mesajın dediği gibi CFW'li cihaz kullanmanızı tavsiye ederim. Bulabilirseniz CFW ile kırabilen Slim cihaz almanız iyi olur. Bende CFW'li Slim var, overclock işlemini yaptım ve şu an çok memnunum. Oyun sırasında sıcaklık maksimum 60°c'yi görüyor.

Hem oynadığım oyunda ki kupalarım PSN'ye yansısın istiyorum kırık kullanırsam ban yeme ihtimalim olur mu oyunlarda hile vb şeyler kullanmayacağım düz hikayeli oyunlara dalış yapacağım ban yeme durumu olur mu PSN'den çünkü PS5'te dijital oyunlarım var. GTA Online gibi şeyler kapandı diyorlar bana örnek verebilir misiniz popüler Online oyunlar var mı bir de.

Kırık sistemle ban yemezsiniz. Cech210XX- cech250xx arası sürümlerden almanızı tavsiye ederim cech2504'ten sonrası CFW ile kırılmıyor, cech20xx 65nm çip kullanıyor sıkıntılı olduğu bilinen bir çip ve fat modellerden uzak durmanı öneririm ilk modeller 90nm ve 65nm(az da olsa) çipler ylod görme ihtimaliniz Slim'lere göre daha çok cech 210xx versiyonlardan sonrasında ylod olmasa da rlod görme ihtimaliniz var ama düşük.

Hem oynadığım oyunda ki kupalarım PSN'ye yansısın istiyorum kırık kullanırsam ban yeme ihtimalim olur mu oyunlarda hile vb şeyler kullanmayacağım düz hikayeli oyunlara dalış yapacağım ban yeme durumu olur mu PSN'den çünkü PS5'te dijital oyunlarım var. GTA Online gibi şeyler kapandı diyorlar bana örnek verebilir misiniz popüler Online oyunlar var mı bir de.
Sony PS3 ile artık çok ilgilenmiyor gibi, yüksek ihtimalle hile kullanmadığınız sürece ban yemezsiniz. Garanti olsun isterseniz yeni bir PSN hesabı açıp kullanabilirsiniz. Ayrıca PSN'e girmeden önce CFW'yi devre dışı bırakarak daha güvende olursunuz. (Sistem kırılınca CFW'yi devre dışı bırakmak için "Disable Syscalls" diye bir seçenek geliyor.)

Bir tanıdığım kupalarını PSN hesabına yansıtıyordu ve bir şey olmamıştı. Kırık sistemlerde kupaları hileyle açmak mümkün, onu kullanmanız sorun olabilir.

Ben pek online oyun oynamıyorum ama GTA Online için son zamanlarda Rockstar'dan bağımsız fan yapımı yeni bir sunucu açıldı.

Sony PS3 ile artık çok ilgilenmiyor gibi, yüksek ihtimalle hile kullanmadığınız sürece ban yemezsiniz. Garanti olsun isterseniz yeni bir PSN hesabı açıp kullanabilirsiniz. Ayrıca PSN'e girmeden önce CFW'yi devre dışı bırakarak daha güvende olursunuz. (sistem kırılınca CFW'yi devre dışı bırakmak için "disable syscalls" diye bir seçenek geliyor.)

Bir tanıdığım kupalarını PSN hesabına yansıtıyordu ve bir şey olmamıştı. Kırık sistemlerde kupaları hileyle açmak mümkün, onu kullanmanız sorun olabilir.

Ben pek Online oyun oynamıyorum ama GTA Online için son zamanlarda Rockstar'dan bağımsız fan yapımı yeni bir sunucu açıldı.

DualShock 3'ler kalitesiz oluyor genelde çakması satılıyor kaliteli ve PS3'e uyumlu bir kontrolcü var mı bildiğiniz birçok arkadaşım bu konudan müzdarip.

DualShock 3'ler kalitesiz oluyor genelde çakması satılıyor kaliteli ve PS3'e uyumlu bir kontrolcü var mı bildiğiniz birçok arkadaşım bu konudan müzdarip.
Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerde satılan Dualshock'ların hepsi çakma. Orjinal Dualshock 3 almak isterseniz 2. el almanız lazım. PS3 ile uyumlu olan kontrolcü var mı bilmiyorum ancak ama Dualshock 4 ve Dualsense gibi farklı kontrolcüleri bağlamak için kablosuz adaptörler var.

2. el alacaksanız dikkatli olmanız lazım. Geçenlerde bir mağazadan 2. el Dualshock 3 aldım, sahte çıktı. Zorla değiştirttim. Arkasındaki etikette "Sony Enterta ment" tarzı eksik yazı yazıyordu ve analogların deadzone çok fazlaydı.

Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerde satılan DualShock'ların hepsi çakma. Orijinal DualShock 3 almak isterseniz 2. el almanız lazım. PS3 ile uyumlu olan kontrolcü var mı bilmiyorum ancak ama DualShock 4 ve DualSense gibi farklı kontrolcüleri bağlamak için kablosuz adaptörler var.

2. el alacaksanız dikkatli olmanız lazım. Geçenlerde bir mağazadan 2. el DualShock 3 aldım, sahte çıktı. Zorla değiştirttim. Arkasındaki etikette "Sony enterta ment" tarzı eksik yazı yazıyordu ve analogların deadzone çok fazlaydı.

Hocam yarın Slim model alacağım kırık model Online PSN bağlanılan hangisi oluyor birçok kırma mevzusu var pek anlamıyorum ve oyun yüklerken nasıl yükleyebilirim HDD var bende 300GB böyle durumlar için saklıyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı