Bilgisayarım var iyi genelde onlan oyun oynuyorum fakat arada pes, FIFA girmek için bir de FIFA kariyer yapacağım çok kullanmam ekonomik bir çözüm arıyorum. Ne önerirsiniz? Alırsam arkadaştan temiz 5K'ya alacağım.
Hocam PS3 devri çoktan bitti. PS4 bile neredeyse bitiyor. Yani en kötü ihtimal PS4 alın madem alacaksınız.Arkadaşlar bu çözümleri biliyorum fakat direk konsol alma istiyorum onu deneyimlemek istiyorum ben illa PS3 olacak demiyorum herhangi bir konsolda olur Xbox falan da dahil yani.
Arkadaşlar bu çözümleri biliyorum fakat direk konsol alma istiyorum onu deneyimlemek istiyorum ben illa PS3 olacak demiyorum herhangi bir konsolda olur Xbox falan da dahil yani.
Bilgisayarım var iyi genelde onlan oyun oynuyorum fakat arada pes, FIFA girmek için bir de FIFA kariyer yapacağım çok kullanmam ekonomik bir çözüm arıyorum. Ne önerirsiniz? Alırsam arkadaştan temiz 5K'ya alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.