PS3 için para biriktirmek

Zorlayıp PS4 almak bence daha mantıklı ama ben PS3'te kararlıyım eğer bir yol bulursam PS4'e yöneleceğim.
Eşyaları satmak bence de mantıklı ama satacak eşya yok.

Hocam konumuz o değil ama PS4 parası olmayan bir kişi için en mantıksız alet. Çünkü o cihazı aldıktan sonra o konsola oyun alması da var.

PS3 alsan malum yolla, xone alırsan Game Pass ile bulursun bir şeyler.

Neyse, aileniz harçlık veriyor mu?

Hocam konumuz o değil ama PS4 parası olmayan bir kişi için en mantıksız alet. Çünkü o cihazı aldıktan sonra o konsola oyun alması da var.

Size katiliyorum destegi kesilmis PS3 almaktansa xo almak daha mantikli Game Pass ile mukemmel ikili oluyorlar. 2 ay once ben de kullaniyordum xo.

Veriyorlar biriktirmeye başladım.
Ps3 almakta kararlıyım , zaten malum yolu kullanmamış ps3 bulursanız başımın üstünde.

Hayır ya ağlama lütfen elinde 3000 liralık telefon! (!)
Mizahında yeri vardır. Dikkatli olmakta fayda var. Dalga geçeceğim derken birilerinin kalbini kırabilirsiniz.

Öncelikle selamlar, 13 yaşındayım. PS3 ve yanında monitör alacağım. Yaklaşık 1400 lira gibi bir fiyat tutabilir. Her neyse, bu parayı kazanmak için ne yapabilirim? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Ben ticaret yaparım okul harçlıklarımla bir şeyler alıp bir şeyler satarım mesela internetten ucuza alıp Letgo'da Sahibinden'de satarım.

bi tanıdığının yanına işe girebilirsin yazın evde boş oturmak yerine git çalış derim
ben 3 ay çalıştım kenara 4k para koydum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı