PS3 Merak Edilen Sorular

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benimde bir sorum var.PS3'e altta link vercegim televizyonu alırsam bir problem çıkarmı SUNNY markası nasıl bir markadır ucuz oldugu için bu markayı tercih ettim dandikmidir nedir ne degildir bilgi veren olursa sevinirim.
Sunny TR22SN 56 Ekran LED (Siyah) | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor

Dediğin ürüne baktım. Görüntü açısından soruyorsan kesinlikle sorun olmadan kullanırsın. 8 milisaniye tepkime süresi var. Bu senin oyunculuk türüne bağlı. Eğer ki yıllardır Hardcore oyuncuyum diyorsan çok küçük bir Lag hissedersin (kontrolcüdeki tuşa basmandan ekrandaki görüntünün tepki verdiği ana kadar arada geçen zaman). Ama yok ben profesyonel değilim, milisaniye hesabı yapmıyorum diyorsan hiçbirşey hissetmeden güzel güzel oynarsın oyunu.

Malesef hardcore FPS oyuncusuyum. Bu milisaniye tepkime süresini çok araştırdım aşırı derecede gözle görülür bir lag olacagını söylemiyorlar, yani insan gözü algılayamıyormuş diyorlar. Bende fiyatını çok makul buldugum için bu TV'yi almaya karar verdim, PS3'ümde kullanacagım. Bir arkadaşımda xbox360'da kullanıyor, hiç lag varmış gibi gözükmüyor. Tabi siz çok farkeder tepkime süresi diyorsanız almam. İşin ehlileri de bu konuda cevap yazarlarsa sevinirim :)

O monitör kardeş ben TV alacağım. Monitörlerde dahili hoparlör olmadıgı için almıyorum. Monitöre de ses gelmesi için bir şeyler yapıyorlar ama uzun iş ve kablo kalabalıgı :D

Hee anladim kusura bakma bende monitor ariyorumda kafa karisti. Sende daha uygun ve guzel baska bir tv bulursan yaz buraya hocam ben de ariyorum, bu arada ps3 ne model? Bende tavsiye almaktayim :)

Malesef hardcore FPS oyuncusuyum. Bu milisaniye tepkime süresini çok araştırdım aşırı derecede gözle görülür bir lag olacagını söylemiyorlar, yani insan gözü algılayamıyormuş diyorlar. Bende fiyatını çok makul buldugum için bu TV'yi almaya karar verdim, PS3'ümde kullanacagım. Bir arkadaşımda xbox360'da kullanıyor, hiç lag varmış gibi gözükmüyor. Tabi siz çok farkeder tepkime süresi diyorsanız almam. İşin ehlileri de bu konuda cevap yazarlarsa sevinirim :)

Eğer aynı ürünü xbox360'da gördüysen ve sana lag var gibi gelmiyorsa ps3 için de aynısı geçerli olur. Rahatlıkla alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı