PS3 vs Xbox 360

Anladım. Fakat bu konuyu açan arkadaş bunu oyunları ücretsiz almak için yapıyor(Anladığım kadarıyla...). O zaman korsan olmaz mı?
Orası, yapan kişiyi ilgilendirir. Cihaza o kadar para vermişim, tüm gücünden faydalanmak en doğal hakkım.
PS3 kırma işlemi cidden çok kolay. Benim 30 dakikamı aldı sadece. Xbox 360 özel oyun bakımından çok zengin değil, PS3 daha iyi bir tercih olur.
Hayırlı olsun bu arada. :)

Burada korsana destek verilmiyor. Bir daha konu açarken aklınızda bulunsun.
PS3 veya Xbox kırmak korsanlık değildir, bununla ilgili çok güzel bir konu vardı. Ayrıca diyelim korsan, arkadaş hangisi daha mantıklı diye soru sormuş. Biz de cevabını veririz sıkıntı yok. Her şeye korsan korsan demeyi bırakın.

@Cruslan'ın hazırladığı rehbere bakabilirsiniz bununla ilgili;

Konuya gelirsem, ben PS3 öneririm.

PS3 veya Xbox kırmak korsanlık değildir, bununla ilgili çok güzel bir konu vardı. Ayrıca diyelim korsan, arkadaş hangisi daha mantıklı diye soru sormuş. Bizde cevabını veririz sıkıntı yok. Her şeye korsan korsan demeyi bırakın.
Bu konuda bilgilendim. Artık bunun hakkında boş boğazlık yapmayacağım. Cevaplarınız için teşekkürler.

Bu konuda bilgilendim. Artık bunun hakkında boş boğazlık yapmayacağım. Cevaplarınız için teşekkürler.
Rica ederim. İlgili konu;

@Nakerosu
Bu arada @Furkan17TR'nin hazırlamış olduğu PS3 rehberine bakmanızı tavsiye ederim. Zamanında çok uzun bir rehber hazırlamıştı kendisi. Satın alırken nelere dikkat etmeniz gerektiği ile ilgili gayet güzel bilgiler var. Rehber eski olduğundan Jailbreak ile ilgili bazı eskimiş bilgiler yer almakta. Tüm PS3'ler kırılabilmekte ve MultiMAN kullanılabilmekte. Onun haricindeki tüm bilgiler güncel. Buradan o rehbere ulaşabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı