PS3 vs Xbox One

Selam, ben yazın bir konsol almak istiyorum ama karar veremedim pek de seçeneğim yok ama yine de size danışmak istedim. Sizce PS 3 mü Xbox One mı Xbox One S mi? Sadece dediğim konsolların arasında hangisinin daha mantıklı olacağını söyleyin bir üst model önermeyin.

Ek olarak adamakıllı bir bilgisayarım ya da oyun oynayabileceğim bir telefon yok.
One S alın tâbi ki 17 senelik konsola şuan ki piyasa değerinde ki paralar verilmez.

Selam, ben yazın bir konsol almak istiyorum ama karar veremedim pek de seçeneğim yok ama yine de size danışmak istedim. Sizce PS 3 mü Xbox One mı Xbox One S mi? Sadece dediğim konsolların arasında hangisinin daha mantıklı olacağını söyleyin bir üst model önermeyin.

Ek olarak adamakıllı bir bilgisayarım ya da oyun oynayabileceğim bir telefon yok.

Hocam kesinlikle Xbox One S hem aktif bir mağzası var hem de PS3'ten çok üstün bir güçe sahip alacaksanız Xbox One S almalısnız,Game Pass'den bahsetmiyorum bile.

Daha bu hafta 1500TLye dolap üzerinden Xbox 360 E aldık. Son çıkan verisyonlardan. JTAG işlemi yapılmış. Isınma sorunu yok. Fiyatına göre güzel cihaz.

Tabii ki de Xbox One hocam soru mu bu? PS3 efsanevi bir konsoldur, oyunları mükemmeldir fakat çağı çoktan kapandı.

PS3'teki özel Sony yapımı oyunlara bakmanı tavsiye ederim eğer hoşlarına giderse o oyunları oynamak için mecbur PS3 alman lazım. Yok ben oynasam da olur diyorsan o zaman kesinlikle Xbox One S alman lazım One S 8. jenarasyon yani PS4 dengi iken PS3 7. jenerasyon oyun konsoludur. Dengi Xbox 360'tır.

O kadar pahalı değil diye düşünüyorum. 120 TL sanırım.

Bana göre pahalı sana göre degilse sorun yok o zaman yine de yıllık almanı öneririm sonuçta ekonomi güzel oldugu için zam yapma dertleri bitmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı