PS4 alınır mı?

Kendine münhasır oyunlarını oynamak için alınabilir. Son çıkan oyunlar biraz düşük performansta çalışıyorlar. Özel oyunları film tadında zaten eşinizle birlikte oynarsınız. Yazmışken tavsiye vereyim;
Until Dawn'ı birlikte oynayın. O kadınları, sen erkekleri oyna. Birlikte çok keyifli oluyor.
Özel oyunları film tadında değil. Film yapılıyor.
 
Tek kollu 5400 TL çift kol 6200 TL bulur.
Hocam daha ucuzlarının olabileceğini söyledim.
Oyun dünyasına pek hakim değilim şu sıralar, doğrudur.
Özel oyunlarının filmini çekiyorlar şu an hocam.
 
PS4 tabii hala alınabilir bir konsoldur ama sizin tercih sebebinize uygun olduğuna emin olun. Tercih sebebiniz en önemli şey bu konuda. Eğer özel oyunlar hoşunuza gidiyorsa iyi bir tercih olabilir ps4. Ama çok oyunlarla haşır neşir değilim oyunlara da çok para veremem ama evde beraber oyun oynamak için bir alet lazım diyorsanız xbox series s yada xbox one s tavsiye edebilirim, oyunlar nispeten daha ucuz ayriyeten gamepass var. Eğer hem seyahat ederiz hem de evde de oynayabileceğimiz, oyunlara para vermek de sıkıntı değil ise nintendo switch belki de sizin aradığınız şeydir, joy-con ları iki farklı kol gibi kullanmayı destekleyen bir sürü çiftli oynayabileceğiniz oyun var.
 
Tüm cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Ps4 pro almayı uygun görüyorum. Xbox nedense beni çekmiyor. Oyun önerileri içinde teşekkür ederim.



Bunu almayi dusunuyorum uygun mudur ?
Bence ps4, sıfır almaya uygun bir cihaz değil. Çünkü ikinci el olarak alınmış olanları da farklı bir performans sergilemiyor. Ben Xbox one cihazımı ikinci el olarak almıştım 2 yıl kullanıp gene başka birisine sattım, alan da hala kullanıyor bir sorun olmadı. Özellikle letgo ps için ikinci el piyasası oldukça hareketli. Takip etmenizi öneririm.
 
Merhaba arkadaşlar.

En önemlisi hala ps 4 almaya değer mi? Akşamları eşim ile vakit gecirmelik veya h. Sonlari vakit geçirmek için PS4 alma fikrine kapıldım. Tercihleriniz ve önerileriniz ne olur? PS5 gerek duymuyorum. (Fiyatı ve çok oyun oynamadigim için)

2 Kol ve oyunlu alabilecegim siteler var mi? Mumkunse sifir almayi tercih ediyorum. Eşi ile oyun oynayan varsa oyun önerisi de yapabilir mi?

Teşekkürler kolay gelsin.


Bunu almayı dusunuyorum uygun mudur?

Alınır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı