PS4 alınır mı?

egetanr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba maalesef Turkcell'den 3600 TL'ye aldığm PS4'ü o an ki kafayla satıp bilgisayar aldım ve şu an çok pişmanım 9 ay kadar kullanmıştım sıkıldığımı zannediyordum yanılmışım şu an PS4 arayışı içerisindeyim ama 1 hafta veya 2 hafta önceki PS4 Slim kasa 7900 iken şu an 9200 TL sizce ne yapmalıyım Akakçe de gelecek 15 günü tahmin et dediğimde fiyatın düşeceğini söylüyor ama pek zannetmiyorum (günümüzde ki oyular için yeterli mi?) cevaplarınızı bekliyorum.

Merhaba maalesef Turkcell'den 3600 TL'ye aldığm PS4'ü o an ki kafayla satıp bilgisayar aldım ve şu an çok pişmanım 9 ay kadar kullanmıştım sıkıldığımı zannediyordum yanılmışım şu an PS4 arayışı içerisindeyim ama 1 hafta veya 2 hafta önceki PS4 Slim kasa 7900 iken şu an 9200 TL sizce ne yapmalıyım Akakçe de gelecek 15 günü tahmin et dediğimde fiyatın düşeceğini söylüyor ama pek zannetmiyorum (günümüzde ki oyular için yeterli mi?) cevaplarınızı bekliyorum.

Eğer 0 almak istiyorsanız PS5 daha mantıklı olur gibi yurt dışından falan alma gibi imkanınız var mı?

Maddi durumun çok iyiyse PS4 alabilirsin. Zira oyunları çok pahalı. Bu arada Xbox'ın Gamepass gibi bir servisi var galiba PS'de. Onda durumlar, fiyatlar nasıl bilmiyorum. Fakat ben şahsen Türkiye'de tercih edilecek konsol olarak Xbox'ı görüyorum. Çünkü Gamepass çok ucuz. Tabi tercihe bağlı.

Eğer 0 almak istiyorsanız PS5 daha mantıklı olur gibi yurt dışından falan alma gibi imkanınız var mı?

Aralarındaki fiyat farkını da göz önünde bulunduralım hocam.

Fiyatına değer mi diye soracak olursanız bence değmez fakat fiyattan bağımsız günümüzde alınır mı? Derseniz PS4 oyunlarını oynamadıysanız tabii ki de alınır. Siz tam olarak ne için almak istiyorsunuz? Ben de PS4 satıp PC'ye geçmiş biri olarak hiç pişman olmadım neden geçtim diye de o yüzden sordum hocam.

Fiyatına değer mi diye soracak olursanız bence değmez fakat fiyattan bağımsız günümüzde alınır mı? Derseniz PS4 oyunlarını oynamadıysanız tabii ki de alınır. Siz tam olarak ne için almak istiyorsunuz? Ben de PS4 satıp PC'ye geçmiş biri olarak hiç pişman olmadım neden geçtim diye de o yüzden sordum hocam.

Hocam FIFA pes ve hikayeli oyunlar PS4 de daha eğlenceli olmuyor mu sizce de?

Bilgisayar alarak kararını vermişsin zaten. PS4 oyun desteği artık kesilmeye başlayacak. PS5 alamıyorsan bilgisayarla devam et derim.

Hocam FIFA pes ve hikayeli oyunlar PS4 de daha eğlenceli olmuyor mu sizce de?

Yani televizyona bağlanması, uzanarak oynamak ve portatiflik açısından kesinlikle haklısınız. Bazen bu rahatlığı aramıyor değilim. Ben de bir dönem bu arayış içindeydim ve bunu kısmen de olsa bilgisayarı televizyona bağlayıp güzel bir gamepad alarak telafi etmeye başladım. Bilgisayara geçtikten sonra Battlefield gibi oyunları mouse ile oynamaya başlamıştım fakat PS4'teki titreşim hissiyatı eksikliğinden dolayı eskisi gibi keyif almadığımı fark edince FPS oyunlarını da gamepad ile oynamaya başladım. Bu dediklerimi de bir süre deneyebilirsiniz hocam, belki bir faydası dokunur. Ben bilgisayardaki modlanmalar, yamalar ve fiyat uygunluğu açısından memnunum şu an.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı