PS4 alınır mı?

ps4oyuncu1

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
7 8K bütçem var bu fiyata alınabilecek en iyi PS4 futbol oyunlarına ilgi duyduğum için ama CS, Valorant gibi oyunlar da oynuyorum ama işimi görecek bir laptopum var. Sizce PS4 alınır mı bu durumd? A God of War gibi oyunlar da oynamak istiyorum. Sizce alınır mı?

Merhaba,

PS4 artık eski nesil bir cihaz yeni oyunlar cıkmayacak ama PS4'e FIFA gibi oyunlar biraz daha gelmeye devam eder. Söyle yapabilirsin, PS4 alırsın oyunları oynarsın hevesini alırsın sonrası satıp paran yetiyorsa PS5/XBOX Series X alırsın. Paran yetmezse Xbox seris s alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuç olarak PS4 konsolu günümüzde hala aktif ve keyifli bir kullanım sunabilir. PS4 konsolunu gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

7 8K bütçem var bu fiyata alınabilecek en iyi PS4 futbol oyunlarına ilgi duyduğum için ama CS, Valorant gibi oyunlar da oynuyorum ama işimi görecek bir laptopum var. Sizce PS4 alınır mı bu durumd? A God of War gibi oyunlar da oynamak istiyorum. Sizce alınır mı?
PS4 özel oyun için ve fifa/pes gibi oyunlar için alınır iş görür.

Bence bu saatten sonra alınmaz. Bu bütçeye 2. El Xbox Series S alabilirsiniz. İsterseniz biraz daha ekleyip sıfır da alabilirsiniz. (Düzenleme: God of War falan oynayacakmışsınız, zaten başka şansınız yok.)

Bence bu saatten sonra alınmaz. Bu bütçeye 2. El Xbox Series S alabilirsiniz. İsterseniz biraz daha ekleyip sıfır da alabilirsiniz. (Düzenleme: God of War falan oynayacakmışsınız, zaten başka şansınız yok.)

Ben Xbox'a ısınamıyorum ya.

Hayır, hatta daha çok keyif alırsınız büyük ekranda.

Yani biraz eski ondan demiştim. Kasma vb. şeyler olmaz değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı